Κώστας Νικολακόπουλος

Ο Κάναντι έχει χτυπήσει τον Ολυμπιακό τρεις φορές με τον ίδιο τρόπο!...

Ο Κώστας Νικολακόπουλος προσεγγίζει μέσα από το sport-fm.gr το παιχνίδι του Ολυμπιακού στο Περιστέρι, βλέποντας περισσότερο τον Ατρόμητο!

• Τρεις φορές έχει τεθεί αντιμέτωπος ο Κάναντι του Ολυμπιακού. Δύο σε επίσημα παιχνίδια, στο Καραϊσκάκη και στο Περιστέρι κι ένα σε φιλικό παιχνίδι, στο Περιστέρι. Τα αποτελέσματα είναι δύο ήττες του Ολυμπιακού, με το ίδιο σκορ (0-1) και μία ισοπαλία (2-2) με τον Ολυμπιακό να γλιτώνει την ήττα με γκολ στο 93’…

• Προσέξτε τώρα ένα πράγμα, παίρνοντας κατά χρονική σειρά τα παιχνίδια…

• Αύγουστος 2017, φιλικό Ατρόμητος-Ολυμπιακός 1-0. Γκολ με κεφαλιά ο Χατζηϊσαίας, μετά από εκτέλεση κόρνερ από τα αριστερά.



• Σεπτέμβριος 2017, Ολυμπιακός-Ατρόμητος 0-1 για το πρωτάθλημα. Το γκολ με κεφαλιά ο Κυβρακίδης, μετά από σέντρα από τα αριστερά. Εδώ.

• Φεβρουάριος 2018, Ατρόμητος-Ολυμπιακός 2-2 για το πρωτάθλημα. Το 1-0 με κεφαλιά ο Βασιλακάκης, μετά από σέντρα από τα αριστερά. Στο ξεκίνημα του βίντεο, εδώ...

• Τρία ματς ο Κάναντι με τον Ολυμπιακό κι ο Ατρόμητος του έχει βάλει τρία γκολ με τον ίδιο τρόπο!!! Σέντρες από αριστερά και κεφαλιές στο πέναλτι και προς το δεύτερο δοκάρι…

• Είμαι βέβαιος ότι ένας από τους τρόπους με τους οποίους ο Κάναντι θα επιχειρήσει να χτυπήσει τον Ολυμπιακό θα είναι πάλι αυτός!

• Όπως είμαι και βέβαιος ότι ο Αυστριακός, επειδή τον κόβω για πονηρό προπονητή, θα κοιτάξει να ενισχύσει αύριο την αεροπορία της ομάδας του, προκειμένου να αποκτήσει υπεροπλία έναντι του Ολυμπιακού, τόσο αμυντικά, όσο κι επιθετικά.

• Διότι, ένας από τους βασικούς τρόπους με τους οποίους απειλεί ο Ατρόμητος είναι οι στατικές φάσεις, τόσο με τους δύο κεντρικούς αμυντικούς του, Ρισβάνη, Χατζηϊσαία, όσο και με τον Κουλούρη. Θεωρώ λοιπόν ότι θα βάλει και τον Καραλίδη, σαν τρίτο στόπερ, για να υπερισχύει έναντι των κορμιών του Ολυμπιακού.

• Αλλά και για έναν ακόμη λόγο θεωρώ ότι ο Κάναντι θα παίξει με πέντε πίσω: ο Ατρόμητος έφαγε πολλές φάσεις από την ΑΕΚ παίζοντας με δύο στόπερ, δηλαδή με τέσσερις στην άμυνα. Στο δε αμέσως προηγούμενο παιχνίδι του, με τον ΠΑΟΚ, όσο έπαιζε με πέντε στην άμυνα, είχε φάει μόνο μία φάση (το γκολ του Κρέσπο από ένα κόρνερ). Όταν στο β΄ ημίχρονο έβγαλε ένα στόπερ και πέρασε ένα κυνηγό, παίζοντας πιο επιθετικά και με τέσσερις στην άμυνα, ναι μεν ισοφάρισε, ωστόσο δέχθηκε πάρα πολλές φάσεις από τον ΠΑΟΚ…

• Πιστεύω λοιπόν ότι ο Ατρόμητος θα ξεκινήσει όπως με τον ΠΑΟΚ με πέντε πίσω, με τους Μάντσον, Μπουσούλατζιτς κεντρικά χαφ και μπροστά τον Κουλούρη, τον Μπρούνο και τον Ενσικουλού, αφού λείπει ο Ουγκράϊ. Και θα παίξει για το μηδέν πίσω και για να κάνει κάποιο γκολ στον Ολυμπιακό, είτε από στατική φάση, είτε από αντεπίθεση, είτε βέβαια βγάζοντας κάποια οργανωμένη επίθεση. Ο αριστερός μπακ Γιαννούλης είναι καλό όπλο, με τις σέντρες και ειδικά με τα καλά του στημένα.

• Θα έχει δε ο Αυστριακός τεχνικός όπλα από τον πάγκο τον Βασιλακάκη, που έρχεται από τραυματισμό ειδάλλως θα έπαιζε σίγουρα βασικός, αλλά και τον Κουτσόπουλο που είναι «σκύλος» σέντερ φορ και μου αρέσει πολύ, γιατί τόσο μαχητικό κυνηγό δεν βρίσκεις στο ελληνικό πρωτάθλημα.

• Περιμένω με μεγάλο ενδιαφέρον τις «απαντήσεις» του Πέδρο Μαρτίνς. Εγώ, πάντως, θα είχα στο μυαλό μου ότι τα δύο τελευταία διπλά στο Περιστέρι ο Ολυμπιακός τα έκανε με κεφαλιές, του Μποτία και του Ιντέγε…

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x