Κώστας Νικολακόπουλος

Ο Λάζαρος στη λίστα των ελεύθερων που έστειλε η Λίγκα σε όλες τις ΠΑΕ πριν μία εβδομάδα…

Ο Κώστας Νικολακόπουλος αναδεικνύει μέσα από τον sport-fm.gr μία ενδιαφέρουσα πτυχή της υπόθεσης Χριστοδουλόπουλου…

· Μία ενδιαφέρουσα πτυχή της υπόθεσης Χριστοδουλόπουλου, σε σχέση με τις αντιδράσεις της ΑΕΚ μετά την συμφωνία του με τον Ολυμπιακό, είναι κι αυτή…

· Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, η Λίγκα ενημέρωσε όλους τους συλλόγους για τους ελεύθερους ποδοσφαιριστές της μεταγραφικής περιόδου. Και το έκανε στις 10 του Μάη, δηλαδή ακριβώς μία εβδομάδα πριν, αφού σήμερα έχουμε 17.

· Έστειλε λοιπόν η Λίγκα τη λίστα των ελεύθερων ποδοσφαιριστών προς όλες τις ομάδες, προφανέστατα και προς τον Ολυμπιακό και προς την ΑΕΚ. Μέσα στη λίστα των ελεύθερων ποδοσφαιριστών με λήξη συμβολαίου 30 Ιουνίου 2018 ήταν κανονικότατα και το όνομα του Χριστοδουλόπουλου…

· Ο Ολυμπιακός απολύτως νόμιμα ενήργησε κι έκλεισε τον παίκτη. Μάλιστα, θα μπορούσε βάσει των διεθνών κανονισμών να μιλήσει μαζί του και να τον κλείσει από 1η Γενάρη, δηλαδή έξι μήνες πριν τη λήξη του συμβολαίου του με την ΑΕΚ.

Αλλά τον παίκτη τον έκλεισε τώρα και τώρα τον υπέγραψε και τον ανακοίνωσε, στέλνοντας μάλιστα την Δευτέρα και ενημέρωση στην ΑΕΚ ότι συζητάει με τον Λάζαρο ως ελεύθερο παίκτη, κάτι που επαναλαμβάνω προκύπτει κι από την επίσημη λίστα της Λίγκας, όπως στάλθηκε και στον Ολυμπιακό και στην ΑΕΚ και σε όλες τις ομάδες.

Και η Λίγκα τον έβαλε στη λίστα των ελεύθερων, πολύ απλά γιατί το συμβόλαιο που έχει κατατεθεί μεταξύ ΑΕΚ και Χριστοδουλόπουλου εδώ και δύο χρόνια έχει λήξη 30.6.2018.

· Τα βήματα του Ολυμπιακού έγιναν ένα προς ένα, ήταν πολύ προσεκτικά και μελετημένα. Τη Δευτέρα ενημέρωσε την ΑΕΚ ότι μιλάει με τον παίκτη και την Τρίτη στις 9.30 το πρωί έστειλε το υπογεγραμμένο συμβόλαιο του Λάζαρου στη Λίγκα προς επικύρωση. Διότι τα συμβόλαια πρέπει να επικυρώνονται μέσα σε εφτά ημέρες από την υπογραφή τους, σύμφωνα με τους κανονισμούς. Αν το πας για κατακύρωση μετά από τις εφτά ημέρες πολύ απλά δεν επικυρώνεται.

· Κι αυτή είναι μία λεπτομέρεια που θα την ξαναβρούμε μπροστά μας στην πορεία της υπόθεσης…

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x