Κώστας Νικολακόπουλος

Ο Μαντί Καμαρά έχει το χάρισμα…

Ο Κώστας Νικολακόπουλος συνεχίζει στο sport-fm.gr από εκεί που είχε ξεκινήσει για τον Μαντί Καμαρά…

· Πριν τέσσερις ημέρες είχα γράψει εδώ ένα κομμάτι για τον Μαντί Καμαρά. Για να σας προϊδεάσω για το τι θα βλέπαμε από τον νεαρό χαφ.

· Φαντάζομαι ότι όποιος παρακολούθησε απόψε το πρώτο φιλικό του Ολυμπιακού θα κατάλαβε γιατί κατέληγα εκείνο το κομμάτι μου γράφοντας, «νομίζω ότι είναι ένας μοντέρνος κεντρικός χαφ και αξίζει να τον δουλέψει ο προπονητής του Ολυμπιακού, ώστε να του αναδείξει τα καλά του πράγματα...».

· Το παιδί μπήκε σήμερα να παίξει για πρώτη φορά με τον Ολυμπιακό, προερχόμενος από τη Β΄ κατηγορία της Γαλλίας και πολύ απλά «έπαιξε με τη μία». Κι αυτό γιατί συνδυάζει καλά αθλητικά προσόντα με ποδοσφαιρική ποιότητα. Μία ποιότητα την οποία είδαμε να καταθέτει απλόχερα πάνω στο χορτάρι, εκεί όπου χρειάζεται να μιλάει ο κάθε παίκτης.

· Ο Καμαρά είναι ένα μοντέρνο κεντρικό χαφ που όσο παίρνει ψυχολογία και εμπειρίες, η ποδοσφαιρική λογική λέει ότι θα βγάζει όλο και πιο πολύ την ποιότητα του. Είδαμε τι ευχέρεια έχει στην κατοχή και την κυκλοφορία της μπάλας και πώς μπορεί να βγάλει φάσεις με μία πάσα, με ένα καλό συνδυασμό η, και μπουκάροντας ο ίδιος-έτσι κέρδισε το φάουλ στη φάση του πρώτου γκολ του Γκερέρο.

· Σίγουρα κι αυτός κι όλοι οι «ερυθρόλευκοι» θα κριθούν σωστά με διαφορετικής δυναμικότητας αντίπαλο κι όχι μία ομάδα της Β΄ κατηγορίας της Αυστρίας. Αλλά η ποιότητα του κάθε παίκτη δεν κρύβεται. Κι ο Καμαρά έχει το ταλέντο, αυτό που λέμε το χάρισμα.

· Άμα συνδυάσει το χάρισμα με καλύτερη δουλειά στο ανασταλτικό κομμάτι και γενικά γίνει πιο σκληρόπετσος, θα αποδειχθεί οκταροεξάρι υψηλών προδιαγραφών. Στο χέρι του είναι.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x