Κώστας Νικολακόπουλος

Ο Μαρινάκης τα είχε πει όλα αυτά, ακριβώς δύο μήνες πριν…

Ο Κώστας Νικολακόπουλος γράφει στο sport-fm.gr για το θέμα της επικαιρότητας και παραθέτει γεγονότα που ανατρέπουν ισχυρισμούς…

• Οι αντίπαλοι του Ολυμπιακού, δηλαδή μία συγκεκριμένη ομάδα…, λένε ότι ο Ολυμπιακός επέλεξε τώρα να κάνει όλο αυτό το θόρυβο για τη διαιτησία και γενικά για το ελληνικό ποδόσφαιρο, στοχεύοντας στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ την 1η Δεκέμβρη. Υποστηρίζουν κοινώς, ότι ο Ολυμπιακός επιχειρεί να δημιουργήσει κλίμα πόλωσης ακριβώς ενόψει του πρώτου παιχνιδιού των δύο πρωτοπόρων της βαθμολογίας, με σκοπό να επωφεληθεί, από την στιγμή που θα είναι κι ο γηπεδούχος.

• Βεβαίως, εδώ υπάρχουν τα γεγονότα που επιβεβαιώνουν η, ανατρέπουν τους ισχυρισμούς του καθενός. Γιατί άλλο είναι τα λόγια κι άλλο τα γεγονότα. Για να θυμηθούμε λοιπόν τι είχε πει ο Μαρινάκης σε ανύποπτο χρόνο. Αρκεί να ακούσετε τι είπε ο πρόεδρος του Ολυμπιακού για λιγότερο από ένα λεπτό, από το 02.50 έως το 3.40.



• Πολύ πριν λοιπόν, σε χρόνο που δεν έχει καμία σχέση με το ντέρμπι του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ, ο Μαρινάκης είχε δώσει το στίγμα του Ολυμπιακού. Ακριβώς δύο μήνες πριν, στις 18 Σεπτέμβρη το βράδυ του αγώνα με την Τότεναμ για το Τσάμπιονς Λιγκ, είχε μιλήσει ευθέως και είχε καταθέσει τους σοβαρούς προβληματισμούς του Ολυμπιακού για την κατάσταση στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

• Από εκείνη δε την βραδιά είχε αναφέρει και τις σκέψεις που υπάρχουν στον Ολυμπιακό ακόμη και για αποχώρηση από το ελληνικό πρωτάθλημα. Επαναλαμβάνω, ακριβώς δύο μήνες νωρίτερα κι όχι…παραμονές του ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ. Καταλαβαίνει λοιπόν ο καθένας πόσο εύκολα καταρρίπτεται το δήθεν επιχείρημα ότι ο ολυμπιακός «τα κάνει όλα αυτά, γιατί παίζει τώρα με τον ΠΑΟΚ».

• Ο Ολυμπιακός τα έλεγε όλα αυτά από τις αρχές της σεζόν, πολύ απλά γιατί έβλεπε τι γίνεται με ΕΠΟ, διαιτησία κλπ, κλπ. Απλά, βλέποντας ότι πέρασαν δύο μήνες και η κατάσταση, παρά την αλλαγή της κυβέρνησης που υποτίθεται ότι θα δημιουργούσες άλλες συνθήκες για ένα καλύτερο και δίκαιο πρωτάθλημα, όχι απλά δεν διορθώνεται στο ελληνικό ποδόσφαιρο, αλλά γίνεται ακόμη πιο προβληματική, αποφάσισε να κινηθεί και σε επίσημους τόνους ζητώντας αυτό που η ίδια η κυβέρνηση θα έπρεπε να είχε κάνει, να παρέμβει για όλο αυτό το χάλι που έχει δημιουργηθεί εδώ και μία τριετία, με μοναδικό αντικείμενο να ωφελείται ένας συγκεκριμένος σύλλογος...

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x