Κώστας Νικολακόπουλος

Ο Ολυμπιακός γράφει ιστορία! 22ος στην λίστα των Κυπέλλων Ευρώπης!

Ο Κώστας Νικολακόπουλος καταγράφει στο sport-fm.gr την άκρως τιμητική παρουσία του Ολυμπιακού στις 22 ομάδες με τους περισσότερους αγώνες στην ιστορία των ευρωπαϊκών διοργανώσεων.

• H ΟΥΕΦΑ παρουσίασε τις προάλλες την λίστα με τις ομάδες που έχουν παίξει τα περισσότερα παιχνίδια στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Κι ο Ολυμπιακός βέβαια καταλαμβάνει περίοπτη θέση σε αυτή τη λίστα!

• Κορυφαίος ελληνικός σύλλογος και 22ος στη συνολική κατάταξη των συλλόγων με τους πιο πολλούς αγώνες στην ιστορία των Κυπέλλων Ευρώπης, δηλαδή του Κυπέλλου Πρωταθλητριών, που μετεξελίχθηκε σε Τσάμπιονς Λιγκ, του Κυπέλλου Κυπελλούχων, που πλέον δεν υπάρχει και του Κυπέλλου ΟΥΕΦΑ, που μετεξελίχθηκε πλέον σε Γιουρόπα Λιγκ.

• Στις δύο πρώτες θέσεις είναι τα θηρία της Ισπανίας, η Ρεάλ κι η Μπαρτσελόνα.

• Αναλυτικά η κατάταξη…



• Το φοβερό είναι ότι από τους 298 αγώνες του ο Ολυμπιακός τους 99, δηλαδή ακριβώς το ένα τρίτο, τους έχει δώσει σε αυτή την τελευταία δεκαετία, από την ανάληψη της ηγεσίας του από τον Β. Μαρινάκη! Άλλους 124 είχε δώσει στα 18 χρόνια της ηγεσίας του Σ. Κόκκαλη. Και μόνο 75 στα πρώτα 32 χρόνια της ευρωπαϊκής του παρουσίας.

https://twitter.com/Esp_Interativo/status/1261997395103166465

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x