Κώστας Νικολακόπουλος

Ο Ολυμπιακός, ο Γιάγια Τουρέ και ο διαβόητος Σελούκ!

Ο Κώστας Νικολακόπουλος «θυμάται» στο sport-fm.gr τον Γιάγια Τουρέ, μέσα από μία δήλωση του ατζέντη του για τον Ολυμπιακό!

· Ιστορίες απείρου κάλλους είχαν διαδραματιστεί εκείνο τον ένα χρόνο (2005-06) στον οποίο είχε φορέσει τη φανέλα του Ολυμπιακού ο Γιάγια Τουρέ.

· Που τα θυμήθηκα αυτά, θα ρωτήσετε. Δεν τα θυμήθηκα εγώ, αλλά ο μάνατζερ του, ο διαβόητος Σέλουκ, που είχε ταλαιπωρήσει αφάνταστα τον Ολυμπιακό με τα διάφορα τερτίπια του.

· Ο Σέλουκ λοιπόν έδωσε χθες μία συνέντευξη (thesefootballtimes.co) κι όταν ρωτήθηκε για τον σπουδαιότερο πελάτη του, τον άσο της Μάντσεστερ Σίτι, εξήγησε γιατί «τον έχει σαν παιδί του».

· «Κάτι άλλο για τον Γιάγια, είναι ότι ποτέ δεν σε προδίδει. Όταν ήταν 20 ετών, είχε ένα συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό για 300 χιλ. Ευρώ τον χρόνο. Τότε, μία ημέρα ο σύλλογος τον πιάνει και του λέει ότι θα του έδινε ένα εκατομμύριο Ευρώ, αν σταματούσε να δουλεύει μαζί μου. Οι ομάδες υπόσχονται διάφορα πράγματα και στο μέλλον τα ξεχνάνε. Κι είναι πιο εύκολο να τα κάνουν χωρίς τους μάνατζερ. Λοιπόν τι έκανε τότε ο Γιάγια; Πακετάρισε τη βαλίτσα του και έφυγε από την Ελλάδα την αμέσως επόμενη ημέρα».
Μία λεπτομέρεια είναι ότι τότε ο Γιάγια ήταν 22-23 ετών κι όχι 20, όπως δήλωσε ο Σέλουκ, αλλά δεν πρέπει να αφήνουμε τέτοιες λεπτομέρειες να μας χαλάνε την ιστορία, που λέει και μία ψυχή!

· Παρεμπιπτόντως, οι σχέσεις του Σέλουκ πλέον με τον Ολυμπιακό, επί Μαρινάκη, είναι καλές. Το δε συμβόλαιο του Τουρέ με τη Μάντσεστερ Σίτι λήγει το καλοκαίρι. Όμως, για να προσγειωνόμαστε το γράφω, παρά τα 35 χρόνια του, το κασέ του Αφρικάνου είναι «εκτός πραγματικότητας»: 5 εκ. Ευρώ ετησίως…

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x