Κώστας Νικολακόπουλος

Ο Ουάρντα είναι παικτάρα, που μπορεί να σηκώσει το Καραϊσκάκη στο πόδι!

Ο Κώστας Νικολακόπουλος καταγράφει στο sport-fm.gr μία προσωπική άποψη με αφορμή τα όσα ακούγονται για τον Ολυμπιακό και τον Ουάρντα.

· Κατ΄ αρχάς μία διευκρίνηση, για να μην υπάρξει παρεξήγηση! Τα όσα θα γράψω για τον Ουάρντα αποτελούν προσωπικές απόψεις. Και δεν υπονοούν τίποτα-και προπάντων δεν υπονοούν ότι ο Ολυμπιακός θα πάει να τον πάρει.

· Απλά η άποψη μου είναι ότι ο Αιγύπτιος θα μπορούσε να «κολλήσει» τέλεια στον Ολυμπιακό! Να ταιριάξει στην ομάδα ρε παιδί μου! Ας έχει αυτή την τρέλα που είναι ξεκάθαρο ότι έχει και που πράγματι από ένα σημείο και μετά αρχίζει και γίνεται και λίγο…επικίνδυνη.

· Παικτικά όμως δεν έχω καμία αμφιβολία. Ο Ουάρντα είναι παικτάρα από τις λίγες. Ξέρει μπάλα με καπάκια, που λέει και μία ψυχή! Φακίρης είναι! Της μιλάει της μπάλας. Και γκολ βάζει και γκολ φτιάχνει και «στημένα» έχει και επιπλέον ντριμπλάρει εκπληκτικά σε μικρούς χώρους, κάτι που για εξτρέμ του Ολυμπιακού είναι τεράστιο προτέρημα, καθώς στα τρία τέταρτα των παιχνιδιών του ο Ολυμπιακός παίζει φουλ επίθεση κι ο αντίπαλος φουλ άμυνα, με το παιχνίδι να παίζεται στο ένα τρίτο του γηπέδου.

· Τα χρόνια δεν τον πήραν, ούτε 27 δεν είναι ακόμη. Έχει ακόμη μπροστά του αρκετά χρόνια καλής μπάλας. Με την υψηλή τεχνική του και γενικά με τον τρόπο παιχνιδιού του, εγώ πιστεύω ότι μπορεί να σηκώσει το Καραϊσκάκη στο πόδι. Κι είναι ένας από τους ελάχιστους παίκτες στο ελληνικό πρωτάθλημα που πραγματικά μπορεί να κάνει τη διαφορά. Με μία ενέργεια του να βάλει η, να φτιάξει ένα γκολ και να κρίνει ένα παιχνίδι.

· Δεν αμφιβάλλω ότι πρόκειται για ένα προβληματικό χαρακτήρα, αφού έτσι λένε όσοι ξέρουν. Όμως, δεν τον θες για γαμπρό σου! Για να παίξει μπάλα τον θέλεις. Ο δε Ολυμπιακός έχει και…παράδοση με «τρελάρες» παίκτες. Τους…αφομοιώνει συνήθως καλά! Κι άμα τους βάλεις και τίποτα όρους στο συμβόλαιο που θα τον υποχρεώνουν να κάθεται σούζα και να πληρώνεται κι ανάλογα με το πόσο θα παίζει, σου λέω εγώ μετά.

· Μπορεί να κάνω και λάθος. Το ξέρω κιόλας, γιατί αυτοί οι χαρακτήρες δεν είναι εύκολα διαχειρίσιμοι, ίσως όσο καλή διάθεση κι αν έχεις. Αλλά ο Ουάρντα νομίζω ότι είναι μία πρόκληση για κάθε μεγάλο κλαμπ!

https://twitter.com/Esp_Interativo/status/1259173789537091584

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x