Κώστας Νικολακόπουλος

Ο Ραντζέλοβιτς με Γιόβιτς, Μιλένκοβιτς, Ζίφκοβιτς και Ράντονιτς…

Ο Κώστας Νικολακόπουλος καταγράφει στο sport-fm.gr την πραγματικότητα για τον Ραντζέλοβιτς ενόψει της παρουσίας του στην τελική φάση του Euro στην Ιταλία.

• Ο Ραντζέλοβιτς λοιπόν από χθες θα είναι και τυπικά στο ΓΙΟΥΡΟ -21 ετών, καθώς, όπως αναμένονταν, κλήθηκε στην Εθνική Ελπίδων της Σερβίας για τα τελικά της διοργάνωσης, που θα γίνουν μέσα στο μήνα στην Ιταλία.

• Για να αντιληφθούμε καλύτερα κάποια πράγματα, ας καταγράψουμε ποιοι θα είναι οι συμπαίκτες του δεξιοπόδαρου εξτρέμ, που από το περασμένο φθινόπωρο ανήκει στον Ολυμπιακό κι έπαιξε όλη τη σεζόν δανεικός στη Ραντνίσκι Νις (με εφτά γκολ και 12 ασίστ), που έκανε την καλύτερη σεζόν της ιστορίας της, τερματίζοντας δεύτερη στο πρωτάθλημα και φτάνοντας στα ημιτελικά του Κυπέλλου, όπου κι αποκλείστηκε από την Παρτίζαν, η οποία και τελικά πήρε το τρόπαιο.

• Στην Εθνική Ελπίδων της Σερβίας, μαζί με τον Ραντζέλοβιτς θα είναι, μεταξύ άλλων:

Ο κυνηγός Γιόβιτς, με τα 17 γκολ στην Μπουντεσλίγκα και τα 10 στο Γιουρόπα λιγκ. Τις προάλλες πήρε μεταγραφή από την Άϊντραχτ στη Ρεάλ Μαδρίτης

Ο αμυντικός Μιλένκοβιτς με τα 34 ενενηντάλεπτα φέτος με τη Φιορεντίνα στο Καμπιονάτο

Ο μέσος Ράντονιτς με 23 συμμετοχές φέτος στην Μαρσέϊγ

Ο εξτρέμ Ζίφκοβιτς με 29 συμμετοχές φέτος στην Μπενφίκα

Ο μέσος Λούκιτς με 24 συμμετοχές φέτος στην Τορίνο

Ο αμυντικός Γιοβάνοβιτς βασικός στο β΄μισό της σεζόν με την Μπορντό

Ο μέσος Ράσιτς, που ανήκει στη Βαλένθια κι έπαιξε βασικός στο β΄μισό της σεζόν με την Τενερίφη (δανεικός)

Ο γκολκίπερ Ραντούνοβιτς, που ανήκει στην Αταλάντα κι έκανε 10 παιχνίδια στην Κρεμονέζε (δανεικός)

Ο μέσος Μάσοβιτς, που ανήκει στην Κλαμπ Μπριζ κι ήταν βασικός στο β΄μισό της σεζόν στην Τρέντσιν (δανεικός)

Ο μεσοεπιθετικός Άντζιτς της Άντερλεχτ

Ο κυνηγός Σάπονιτς της Μπενφίκα

Τα τέσσερα μεγαλύτερα ταλέντα του Ερυθρού Αστέρα (Τέρζιτς, Γκάγιτς, Μπάμπιτς, Γιόβελιτς)

Τα δύο μεγαλύτερα ταλέντα της Παρτίζαν (Μάρκοβιτς, Πάντιτς)

• Έχοντας να συναγωνιστεί όλα αυτά τα αστέρια και τα αστεράκια (έξι βασικοί στα μεγαλύτερα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, πέντε να ανήκουν σε σημαντικά κλαμπ της Ευρώπης και τα εφτά πιο σημαντικά ταλέντα των δύο μεγάλων ομάδων της Σερβίας), ο Ραντζέλοβιτς έπαιξε κατά τη φετινή σεζόν στην αρχική ενδεκάδα της Σερβίας, στα τρία από τα τέσσερα προκριματικά παιχνίδια για το ΓΙΟΥΡΟ (βάζοντας ένα γκολ, το νικητήριο) και στο ένα από τα τρία φιλικά (βάζοντας άλλο ένα γκολ, επίσης το νικητήριο).

• Και διεκδικεί τώρα στα ίσα θέση στη βασική ενδεκάδα στα τελικά του ΓΙΟΥΡΟ. Παρότι μάλιστα ο Ζίφκοβιτς, όπως και οι Γιόβιτς, Μιλένκοβιτς, Λούκιτς είναι στελέχη της Εθνικής Ανδρών της Σερβίας, ο δε Ραντζέλοβιτς, στα 21 χρονια του, είναι πιο μικρός από Ζίφκοβιτς, Ράντονιτς, Λούκιτς και γενικά τους περισσότερους διεθνείς της Ελπίδων…

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x