Κώστας Νικολακόπουλος

Ο Τσόρι, που ό,τι πιάνει γίνεται χρυσάφι!

Ο Κώστας Νικολακόπουλος γράφει στο sport-fm.gr δύο κουβέντες για τον Τσόρι μετά και τη νέα επιτυχία του, στα 36 plus…

• Ακόμη και στα 36 προς 37 χρόνια του λοιπόν ο Τσόρι Ντομίνγκες μπορεί και βγάζει στιγμές μαγείας και δίνει σπουδαία πράγματα σε όποια ομάδα παίζει, όσο παίζει.

• Φέτος γύρισε στη Ράγιο, τη μία από τις δύο ισπανικές ομάδες στις οποίες έχει παίξει, και τη βοήθησε να ανέβει στην Α΄ κατηγορία! Ο Αργεντίνος άσος έπαιξε σε 18 παιχνίδια, 8 βασικός και 10 αλλαγή, αλλά μέσα από αυτά τα 18 παιχνίδια έδωσε πολύτιμες λύσεις: με δύο γκολ αφενός μεν κλείδωσε μία νίκη, αφετέρου δε ασφάλισε μία ισοπαλία και με τρεις ασίστ έδωσε τρεις ισοπαλίες!

• Τα χρόνια βέβαια πέρασαν κι από τα μέσα Φλεβάρη δεν έπαιξε καθόλου μέχρι τις δύο τελευταίες αγωνιστικές, στις οποίες επανήλθε, αλλά ακόμη κι έτσι έβαλε το όνομα του στην επιτυχία της Ράγιο να επιστρέψει στην Α΄ κατηγορία.

• Ένας Τσόρι που έχει καταγράψει στην καριέρα του ένα Κύπελλο ΟΥΕΦΑ κι ένα Σούπερκαπ με τη Ζενίθ Αγίας Πετρούπολης, οκτώ πρωταθλήματα (τέσσερα με τον Ολυμπιακό, δύο με τη Ρίβερ Πλέϊτ, ένα με τη Ζενίθ κι ένα με τη Ρούμπιν), ένα Κύπελλο (με τον Ολυμπιακό), δύο ανόδους (με τη Ρίβερ Πλέϊτ και τώρα με τη Ράγιο), ενώ δύο σεζόν βγήκε με τη Βαλένθια στο Τσάμπιονς Λιγκ!

• Μία χρυσή καριέρα που είχε ξεκινήσει το 2001 με την κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου για παίκτες κάτω των 20 ετών με την Εθνική ομάδα της Αργεντινής, όπου είχε παίξει μαζί με τον Σαβιόλα, άλλο ένα μεγάλο αστέρι που ήρθε κι αυτό στον Ολυμπιακό.

• Ένας δεξιοτέχνης της μπάλας που ό,τι πιάνει γίνεται χρυσάφι. Και σίγουρα είναι τυχεροί οι φίλοι του Ολυμπιακού που τον απόλαυσαν για τέσσερα χρόνια, έστω από τα 32 έως τα 36 του…

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x