Κώστας Νικολακόπουλος

Οι 3 «καυτοί» αριθμοί και η «υποχρέωση» που αισθάνεται ο Μαρινάκης στον κόσμο του Ολυμπιακού

Ο Κώστας Νικολακόπουλος στέκεται μέσα από τον sport-fm.gr σε δύο σημεία της συνέντευξης του Βαγγέλη Μαρινάκη, σε σχέση με τον Ολυμπιακό.

• Η συνέντευξη του Β. Μαρινάκη στον Ν. Χατζηνικολάου είχε απ΄ όλα. Αποκαλύψεις, αριθμούς, «καρφιά» για κόσμο και κοσμάκη, τα πάντα. Και για την πολιτική κι οικονομική ζωή του τόπου και φυσικά για τον Ολυμπιακό, σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ, ερασιτέχνη.

• Μπορεί κάποιος να σταθεί στο παρελθόν. Στα τρία νούμερα που χρησιμοποίησε ο Μαρινάκης, αναφορικά με τον Ολυμπιακό…

60 εκ. ευρώ, «που έβαλα με το καλημέρα στην ΠΑΕ για να καλύψω τα ανοίγματα από την καμμένη γη που παραλάβαμε και για να έχει πάλι επιτυχίες η ομάδα».

25 εκ. ευρώ, «που έχουμε ξοδέψει από το 2010 στον ερασιτέχνη, τον οποίο παραλάβαμε διαλυμένο, με 7 εκ. χρέη και που έχει κάνει τώρα το θαύμα να πρωταγωνιστεί παντού στην Ευρώπη».

150 εκ. ευρώ, «που έχει πληρώσει από το 2010 η ΠΑΕ Ολυμπιακός, μία εταιρεία πρότυπο, στο ελληνικό Δημόσιο για φόρους, ΙΚΑ κι εισφορές».

• Και μπορεί ασφαλώς να σταθεί κάποιος και στο μέλλον. Και στην «υποχρέωση»-αυτή τη λέξη χρησιμοποίησε ο ίδιος-για το τι πρέπει να κάνει για τη συνέχεια του Ολυμπιακού…

«Αυτό που θέλω να σας πω είναι ότι την επόμενη χρονιά θα είμαστε ακόμη καλύτεροι και θα επαναφέρουμε τον Ολυμπιακό εκεί που του αρμόζει. Οπότε όλοι πρέπει να είμαστε ήσυχοι. Όμως, την καλύτερη απάντηση για το τι κάναμε φέτος, την έδωσε ο κόσμος του Ολυμπιακού, που σε κάθε παιχνίδι γέμιζε το Καραϊσκάκη και χειροκροτούσε την ομάδα μας. Ήμασταν πρώτοι με διαφορά στα εισιτήρια. Θυμάστε τέτοιες εικόνες, ενώ το πρωτάθλημα είχε χαθεί; Το γεγονός αυτό με συγκίνησε ιδιαίτερα και πλέον είναι άμεση υποχρέωση όλων μας να επαναφέρουμε τον Ολυμπιακό στην κορυφή και να δώσουμε ακόμη περισσότερες χαρές σε αυτό τον υπέροχο κόσμο».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x