Κώστας Νικολακόπουλος

Οι άλλες 7 μεταγραφές του Ολυμπιακού κι η δεξαμενή των 46 παικτών!

Ο Κώστας Νικολακόπουλος αναλύει στο sport-fm.gr πώς έχουν τα πράγματα στον Ολυμπιακό, έξι ημέρες πριν την «πρώτη» για τη νέα σεζόν.

• Σε έξι ημέρες από σήμερα ξεκινάει προετοιμασία ο Ολυμπιακός για τη νέα σεζόν. Ποια είναι η κατάσταση του ρόστερ του αυτή την στιγμή;

• Ξέρουμε ότι ο Ολυμπιακός σχεδιάζει να πάρει ένα φορ, δύο εξτρέμ, δύο κεντρικά χαφ, ένα στόπερ κι ένα γκολκίπερ, δηλαδή εφτά παίκτες-προσέξτε εφτά παίκτες, χωρίς πωλήσεις των Φορτούνη, Ανσαριφάρντ, Ομάρ.

• Πέραν, όμως, των επικείμενων μεταγραφών, έχει ένα νόημα νομίζω να δούμε τι παίκτες έχει αυτή την στιγμή στη διάθεση του ο Ολυμπιακός. Δηλαδή ποιοι παίκτες του ανήκουν τυπικά, αλλά και σε ποιους παίκτες ουσιαστικά μπορεί να υπολογίζει, αν και εφόσον το θελήσει.

• Γιατί μιλάμε για μία τεράστια δεξαμενή από 46 παίκτες!!! Τέσσερις σε κάθε θέση (εκτός αριστερού μπακ, που είναι τρεις) και ειδικά για την επίθεση πέντε σε κάθε θέση!

• Κι επειδή υπάρχουν και τρεις νεαροί παίκτες από τον Κισσαμικό, ομάδα της Football League (Β΄ Εθνική) και κάποιοι μπορεί να πουν ποιοι είναι αυτοί, ας ξέρουμε ότι ο Σάλιακας είναι αναντικατάστατος δεξιός μπακ της Εθνική Ελπίδων, ο Ξύδας έβαλε 11 γκολ κι ο Τόλι ήταν από τους καλύτερους αμυντικούς του πρωταθλήματος με τον Κισσαμικό που τερμάτισε στην 4η θέση κι αν γίνει η αναδιάρθρωση αλά Βασιλειάδη θα παίζει του χρόνου στην Α΄ Εθνική…

• Δείτε αναλυτικά…

Γκολκίπερ: Γιαννιώτης, Προτό, Χουτεσιώτης, Καπίνο
Δεξί μπακ: Ομάρ, Ιγκόρ, Σάλιακας, Τόλι
Αριστερό μπακ: Κούτρης, Τσιμίκας, Χατζισαφί
Δεξί στόπερ: Ένγκελς, Σισέ, Ρισβάνης, Γούτας
Αριστερό στόπερ: Βούκοβιτς, Νικολάου, Μπανανά, Ευαγγέλου
Εξάρι: Ρομάο, Ταχτσίδης, Σιώπης, Μπουχαλάκης
Οκτάρι: Οτζίτζα, Ανδρούτσος, Καμαρά, Λάτσι
Δεκάρι: Φορτούνης, Φετφατζίδης, Μάρτινς, Νίκο Μαρτίνεζ
Έξω δεξιά: Χριστοδουλόπουλος, Πάρντο, Γιαννιώτας, Μανθάτης, Ξύδας
Φορ: Ανσαριφάρντ, Τζούρτζεβιτς, Εμενίκε, Βέλλιος, Βέργος
Έξω αριστερά: Μάριν, Σεμπά, Μάνος, Βρουσάϊ, Καραμάνος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x