Κώστας Νικολακόπουλος

Οι δικαστές στην υπόθεση του Ολυμπιακού είπαν «όχι» στην προβοκάτσια

Ο Κώστας Νικολακόπουλος εξηγεί μέσα από τον sport-fm.gr την κρισιμότητα της απόφασης της πειθαρχικής επιτροπής της ΕΠΟ για το Παναχαϊκή-Ολυμπιακός.

· Όλο αυτό το διάστημα που εκκρεμούσε η υπόθεση για το παιχνίδι Παναχαϊκής-Ολυμπιακού είχα εκφράσει, θεωρώ τεκμηριωμένα, τις απόψεις μου για την έκβαση της.

· Θεωρώ λοιπόν ότι κάπου κι εγώ δικαιώθηκα από την απόφαση της δικαστικής επιτροπής της ΕΠΟ, για την οποία είχα καταγράψει ότι βάσει των αποφάσεων της (π.χ. 15 χιλ. πρόστιμο στον ΠΑΟΚ για το ματς με τον Άρη και 3 και 4 χιλ. πρόστιμο σε Ατρόμητο και ΠΑΟ αντίστοιχα για το μεταξύ τους φιλικό) έδειχνε ότι δεν έχει διάθεση να εξοντώνει τους συλλόγους.

· Είχα ξεκαθαρίσει και γιατί ήταν εντελώς διαφορετική η υπόθεση της ΑΕΚ, με την οποία είχε τιμωρηθεί με αφαίρεση βαθμών.

· Όπως κι είχα αναλύσει τι προέβλεπαν οι κανονισμοί ακόμη και στην περίπτωση κατά την οποία η πειθαρχική επιτροπή έκρινε ότι συνέτρεχε τιμωρία βαθμών

· Αυτό που κατά την άποψη μου έχει μεγάλη σημασία είναι ότι οι δικαστές της πειθαρχικής με αυτή την απόφαση τους έκαναν διάνα γιατί είπαν «όχι» στην προβοκάτσια!

· Διότι, εάν εξαντλούσαν την αυστηρότητα τους στον Ολυμπιακό, σε ένα παιχνίδι στο οποίο είδαμε εκατοντάδες οικογένειες να φεύγουν από την χρήση χημικών, εξαιτίας ενός κατά κοινή ομολογία «περίεργου» περιστατικού με ένα μεμονωμένο οπαδό, θα άνοιγε μία καινούργια φάμπρικα στο ελληνικό ποδόσφαιρο, με τα αποτελέσματα να κρίνονται από τις προβοκάτσιες που θα έκαναν οι μεν εναντίον των δε και οι δε εναντίον των μεν…

· Κι όλα τα είχε αυτή την στιγμή το ελληνικό ποδόσφαιρο, αυτό του έλειπε…

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x