Κώστας Νικολακόπουλος

Οι δηλώσεις του Μιραλάς, άγγιξαν όλους τους Ολυμπιακούς, αλλά…

Ο Κώστας Νικολακόπουλος σχολιάζει στο sport-fm.gr δύο πράγματα για τον Μιραλάς μετά την αποχαιρετιστήρια δήλωση του…

• Είναι αλήθεια ότι η αποχαιρετιστήρια δήλωση του Μιραλάς άγγιξε όλους τους Ολυμπιακούς. Άγγιξε ευαίσθητες χορδές, αφού μίλησε όχι απλά σαν ποδοσφαιριστής, αλλά σαν Ολυμπιακός.

• Ακριβώς το ίδιο είχε συμβεί κι όταν ήρθε ο Μιραλάς στις 7 Γενάρη πίσω στην Ελλάδα από την Αγγλία. Δείτε στο 9.30...



• Και τότε λοιπόν οι δηλώσεις του είχαν πραγματικά αγγίξει τις ψυχές όλων των Ολυμπιακών. Κι είναι ωραίο αυτό το πράγμα. Είναι ωραίο να υπάρχει δέσιμο μεταξύ του παίκτη και του κόσμου.

• Μόνο που πιο ωραίο πράγμα είναι να ο παίκτης να παίζει καλά, να βάζει γκολ, να δίνει ασίστ, να κάνει ντρίμπλες, να βγάζει σέντρες, να σπριντάρει. Κι ατυχώς απ΄ όλα αυτά ουσιαστικά δεν είδαμε τίποτα από τον Μιραλάς, από το πρώτο έως το τελευταίο ματς-βγάζω έξω τον παράγοντα «οικονομικό», αφού αυτό είναι κάτι σημαντικό, αλλά διαφορετικό. Εγώ αναφέρομαι στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, ενός ολόκληρου τετραμήνου και 15 ολόκληρων αγώνων.

• Κάπως έτσι, ο Μιραλάς ήρθε κι έφυγε κι αντί να τον θυμόμαστε για τα γκολ, τις ασίστ, τις ντρίμπλες, τις σέντρες και τα σπριντ που έκανε, τον θυμόμαστε, σε αυτό το δεύτερο πέρασμα του από τον Ολυμπιακό, για τις ωραίες δηλώσεις που έκανε όταν ήρθε και όταν έφυγε…

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x