Κώστας Νικολακόπουλος

Οι παίκτες του Ολυμπιακού δεν πρέπει να δώσουν το παραμικρό δικαίωμα…

Ο Κώστας Νικολακόπουλος σχολιάζει στο sport-fm.gr τρία πράγματα για τον Ολυμπιακό ενόψει της επανέναρξης του πρωταθλήματος.

· Ο Μαρινάκης είπε κάτι πολύ σημαντικό στον προπονητή και τους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού προχθές στο Ρέντη. Πολύ σημαντικό για να περάσει στα ψιλά. «Θέλω», τους είπε, «να πάμε στα πλέϊ οφς να παίξουμε με πάθος και δύναμη σαν να ξεκινάει τώρα το πρωτάθλημα».

· Πολλοί μπορεί να το βρουν υπερβολικό, από την στιγμή που ο Ολυμπιακός μπαίνει στα πλέϊ οφς με +14. Όμως, ας σκεφθούμε δύο πράγματα. Πρώτον, ότι ο ΠΑΟΚ έχει προσφύγει δικαστικά για να πάρει πίσω τους εφτά βαθμούς που του έχουν αφαιρεθεί για την υπόθεση πολυϊδιοκτησίας με την Ξάνθη. Και δεύτερον, ότι ο Ολυμπιακός δεν πρέπει απλά να κρατήσει την πρώτη θέση. Πρέπει να μην δώσει το παραμικρό δικαίωμα.

· Και με έξι βαθμούς διαφορά να το πάρει ο Ολυμπιακός αυτό το πρωτάθλημα, οι γνωστοί λασπολόγοι θα κοιτάξουν να το αμαυρώσουν. Να κάνουν σημαία ότι ο Ολυμπιακός πήρε το πρωτάθλημα γιατί αφαιρέθηκαν με δικαστικές αποφάσεις οι εφτά βαθμοί από τον ΠΑΟΚ. Θα το βγάλουν χάρτινο το πρωτάθλημα του Ολυμπιακού, ένα πρωτάθλημα που αν τελικά το πάρει ο Ολυμπιακός θα είναι ένα από τα πιο παλικαρίσια της σύγχρονης ιστορίας του.

· Κάτω από αυτό το πρίσμα, και με τις εντυπώσεις πάντοτε να παίζουν ρόλο στο ελληνικό ποδόσφαιρο, ο Μαρινάκης είπε την πιο σωστή κουβέντα στους παίκτες του Ολυμπιακού. Κι όποιος δεν το κατανόησε κι έμεινε μόνο στην ικανοποίηση επί των ανακοινώσεων του Μαρινάκη στο οικονομικό κομμάτι, που επιβεβαίωσαν γιατί η ομάδα του Ολυμπιακού ήταν και θα παραμείνει η πιο προνομιούχα ομάδα και μέσα στην πανδημία, θα έχει κάνει μεγάλο λάθος.

· Οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού πρέπει να βάλουν πολύ καλά στο μυαλό τους αυτό που άκουσαν από τον Μαρινάκη. Και να μπούν στα πλέϊ οφς σαν να είναι η βαθμολογία από μηδενική βάση. Δεν πρέπει να δώσουν δικαίωμα. Το παραμικρό δικαίωμα για να ρίξουν την χολή τους οι αντίπαλοι του Ολυμπιακού.

· Παρεμπιπτόντως: Πιστεύει κανείς ότι τρελάθηκαν οι άνθρωποι του Ολυμπιακού και έκαναν τα (πράγματι πολύ σκληρά) σχόλια για τον Μιραλάς; Πιστεύει κανείς ότι το...έχασαν το μυαλό τους; Δεν είναι τόσο προφανές ότι κάτι τους έχει πειράξει, κάτι που έχει κάνει και έχει πει ο Μιραλάς;…

https://twitter.com/Esp_Interativo/status/1263587874454163468

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x