Κώστας Νικολακόπουλος

Παντελίδης: Χάναμε 4-0 στην Τούμπα και δεν πήραμε μία κάρτα για φάουλ

Ο Κώστας Νικολακόπουλος καταγράφει στο sport-fm.gr τις πολύ σοβαρές δηλώσεις του Σάββα Παντελίδη μετά την 8η ήττα του Ατρόμητου στα εννιά τελευταία παιχνίδια του με τον ΠΑΟΚ.

· Ο Σάββας Παντελίδης είπε τόσο σοβαρά πράγματα για τους ποδοσφαιριστές του στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα ΠΑΟΚ-Ατρόμητος 5-1, που κάθε άλλο σχόλιο τρίτων περνάει όχι σε δεύτερη, αλλά σε τρίτη μοίρα.

· Γι΄ αυτό κι έχει σημασία να μνημονεύσουμε τι ακριβώς είπε ο τεχνικός του Ατρόμητου μετά τη συντριβή της ομάδας του στην Τούμπα, απλά σημειώνοντας ότι στα εννιά τελευταία παιχνίδια των δύο ομάδων, πέντε στο Περιστέρι και τέσσερα στην Τούμπα, ο Ατρόμητος έχει οκτώ ήττες και μία ισοπαλία. Επιπρόσθετα έχει βάλει σε αυτά τα εννιά παιχνίδια μόλις έξι γκολ κι έχει φάει 23.

· Παντελίδης λοιπόν μετά το ΠΑΟΚ-Ατρόμητος 5-1…

Ένα. Δεν δικαιολογείται από καμία ομάδα η τόσο έλλειψη πάθους, η τόσο έλλειψη ενέργειας...

Δύο. Δεν μπορώ να καταλάβω τι νοοτροπία είναι αυτή που έχουμε, που χάνουμε 4-0 στο 70-75 και δεν έχει νευριάσει ένας παίκτης μας…

Τρία. Εγώ δεν έχω δει ομάδα μου να έχει τέτοια νοοτροπία μέσα στο γήπεδο…

Τέσσερα. Είδατε σήμερα μία ομάδα που θα μπει στο γήπεδο και θα πολεμήσει;…

Πέντε. Σε κανένα μας δεν έχεις δικαίωμα να βγεις έτσι. Έχεις δικαίωμα να μην παίξεις καλά, δεν έχεις δικαίωμα να μην ματώσεις. Μία ομάδα που χάνει 4-0 στο 75’, και δεν έχει πάρει ένας παίκτης της μια κάρτα, δεν έχει πάει σε ένα μαρκάρισμα..

Έξι. Δεν είναι νοοτροπία μαχητή αυτή...

· Και μία δεύτερη σημείωση, μετά την πρώτη, με τις οκτώ ήττες του Ατρόμητου στα εννιά τελευταία παιχνίδια του με τον ΠΑΟΚ σε διάστημα 2,5 ετών: στα αμέσως έξι προηγούμενα παιχνίδια των δύο ομάδων, εντός κι εκτός έδρας, ο Ατρόμητος είχε δύο νίκες μέσα στην Τούμπα και μία νίκη με 4-0 επί του ΠΑΟΚ μέσα στο Περιστέρι. Δύο παιχνίδια τους είχαν λήξει ισόπαλα, ένα στην Τούμπα κι ένα στο Περιστέρι. Κι ο ΠΑΟΚ είχε μία νίκη, στο Περιστέρι.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x