Κώστας Νικολακόπουλος

Παταγώδης η αποτυχία FIFA-UEFA με τη διαιτησία στην Ελλάδα

Ο Κώστας Νικολακόπουλος σχολιάζει στο sport-fm.gr τα πολύ κακά αποτελέσματα που είχε στον παράγοντα διαιτησία η ενασχόληση των διεθνών αρχών με το ελληνικό ποδόσφαιρο.

• Υποτίθεται ότι ένας από τους λόγους για τους οποίους FIFA-UEFA πήραν υπό την προστασία τους το ελληνικό ποδόσφαιρο εδώ κι ένα χρόνο ήταν τα προβλήματα που υπήρχαν τα προηγούμενα χρόνια με τη διαιτησία.

• Με τη σεζόν στην Ελλάδα να ολοκληρώνεται μεθαύριο, νομίζω ότι ανεπιφύλακτα μπορούμε να πούμε ότι ειδικά στη διαιτησία οι ανώτατες διεθνείς αρχές απέτυχαν παταγωδώς. Η φετινή διαιτησία στο πρωτάθλημα και στο Κύπελλο, σε ένα τεράστιο αριθμό αγώνων, ήταν η χειρότερη εδώ και πολλά χρόνια, κατά την προσωπική μου τουλάχιστον εκτίμηση.

• Δεν είναι στόχος μου να κατηγορήσω κανένα από την ΕΠΟ η, την ΚΕΔ. Ούτε μπαίνω σε διαδικασία να κρίνω τους ορισμούς η, τις τιμωρίες. Εγώ βλέπω τη γενικότερη εικόνα, που είναι απογοητευτική. Τόσα πολλά και χοντρά λάθη, μαζεμένα σε μία σεζόν, δεν θυμάμαι να έχουν ξαναγίνει εδώ και κάποια χρόνια.

• Αφήνω στην άκρη ότι ο Ολυμπιακός, ο μόνιμος πρωταθλητής Ελλάδας, αδικήθηκε κατάφωρα. Ούτε θα κάτσω να «δείξω» ποιος ευνοήθηκε περισσότερο η, λιγότερο. Πάω απευθείας να δω το δάσος. Και ειλικρινά τόσο κακή διαιτησία σε τόσα πολλά παιχνίδια, είναι δύσκολο να βρεις-όχι ότι δεν είχαμε προβλήματα και τα προηγούμενα χρόνια.

• Η ουσία είναι μία: FIFA-UEFA απέτυχαν παταγωδώς με τη διαιτησία φέτος στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Ας κοιτάξουν την πραγματικότητα κι ας δουν τι πρέπει να κάνουν για να την αντιμετωπίσουν. Διότι μαθηματικά του χρόνου θα είναι χειρότερη η κατάσταση έτσι όπως πάει…

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x