Κώστας Νικολακόπουλος

Πώς θα ήταν του χρόνου ο Νάτχο, έχοντας κάνει προετοιμασία με τον Ολυμπιακό;

Ο Κώστας Νικολακόπουλος κάνει στο sport-fm.gr τον απολογισμό της φετινής σεζόν για τον Νάτχο, κορυφαίο του χθεσινού Ολυμπιακού.

· Ήταν τόσο καλός ο Νάτχο χθες στο παιχνίδι του Ολυμπιακού στη Λάρισα, με τις δύο ασίστ που έβγαλε στους Χασάν και Ομάρ, με μία ακόμη πάσα για γκολ στον Τσιμίκα, αλλά και την γενικότερη εμφάνιση του, που αναπόφευκτα «γεννήθηκε» το ερώτημα, αν τελικά θα ήταν μία λύση να τον κρατούσε ο σύλλογος και για τη νέα σεζόν.

· Κατ΄ αρχάς, ο απολογισμός του γι΄ αυτή την χρονιά, το μόλις ένα γκολ που έβαλε και τα έξι γκολ που έφτιαξε, δεν ήταν κάτι το σπουδαίο για παίκτη της δικής του εμπειρίας κι αξίας, αλλά και του συμβολαίου του…Και μπορεί να μην ήταν από τους πιο βασικούς παίκτες, αλλά δεν έπαιξε λίγο: 12 παιχνίδια βασικός και 22 αλλαγή, άρα συνολικά 34 σε όλες τις διοργανώσεις.

· Περίμενες περισσότερα από τον 31χρονο διεθνή μέσο, απ΄ όλες τις πλευρές-κι από γκολ κι από ασίστ κι από ανασταλτική δουλειά. Δεν παίρνεις ένα οκτάρι δίνοντας του ένα εκ. Ευρώ (και μπόνους υπογραφής προκαταβολικά…) για να πάρεις όσα πήρες από τον Νάτχο.

· Είχε κάποιες εκλάμψεις ποιότητας. Εκείνο το (νικητήριο) γκολ στο 93΄ με τον Αστέρα Τρίπολης, η πάσα στον Κούτρη για το νικητήριο γκολ του Χασάν στο Χαριλάου, οι ασίστ που έδωσε στα πρώτα γκολ των αγώνων στο Καραϊσκάκη με την Ξάνθη (Κύπελλο) και τη Λάρισα (πρωτάθλημα). Και, βέβαια, εκείνη η ασίστ στο τρίτο γκολ του Ολυμπιακού στη Λαμία την περασμένη αγωνιστική, όταν είχε μπει μόλις στο 84’. Ακριβώς, άλλωστε, επειδή είχε παίξει τόσο σοβαρά σε εκείνο το δεκάλεπτο ο Μαρτίνς τον έβαλε βασικό χθες, ανταμείβοντας τον επαγγελματισμό του…

· Τέλος πάντων, οι εκλάμψεις ποιότητας του Νάτχο δεν ήταν πολλές. Και κάπως έτσι θυμόμαστε ακόμη περισσότερο την κακή του εικόνα στην Τούμπα (με τον προπονητή να κάνει αλλαγή στο ημίχρονο) κι ότι από εκεί και πέρα δεν είχε βοηθήσει καθόλου ούτε στα δύο παιχνίδια με την Ντινάμο Κιέβου, παρότι έπαιξε συνολικά 50 λεπτά.

· Γενικά, η αίσθηση που μας έχει δώσει είναι ότι αν μη τι άλλο μπορεί να ξεκλειδώσει κάποια παιχνίδια, ειδικά από αυτά που λέμε τα πιο μικρά, αλλά όχι ασήμαντα στη συνολική πορεία μίας ομάδας-για τα λεγόμενα πιο μεγάλα παιχνίδια έχουμε ερωτηματικά, με βάση όσα είδαμε φέτος.

· Ωστόσο, δεν μπορεί παρά να αναρωτηθεί κάποιος, πόσο καλύτερος θα μπορούσε να είναι ο Νάτχο την επόμενη σεζόν, έχοντας κάνει κάνει προετοιμασία με τον Ολυμπιακό κι έχοντας ήδη την προσαρμογή ενός χρόνου. Γιατί ας μην ξεχνάμε ότι το περασμένο καλοκαίρι ήταν ελεύθερος και δεν είχε κάνει προετοιμασία, στον δε Ολυμπιακό είχε έρθει καθυστερημένα, 6 Αυγούστου…

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x