Κώστας Νικολακόπουλος

Στα play offs κι άλλες τέτοιες γκολάρες ο Φορτούνης

Ο Κώστας Νικολακόπουλος καταγράφει στον sport-fm.gr την τελευταία εικόνα του από τον Φορτούνη…

• Η τελευταία εικόνα που είχαμε λοιπόν από τον Φορτούνη ήταν από το φιλικό του Ολυμπιακού με το Αμβούργο. Μία εμφάνιση του Κώστα που θα την έλεγες μάλλον χαμηλών τόνων, αλλά έχοντας κι αυτές τις στιγμές που πολύ απλά τον κάνουν να ξεχωρίζει.

• Εκείνη η πάσα-ασίστ με τη μία στον Ντουρμισάϊ, τα ανοίγματα με τις 30άρες πάσες στον Γιάννη Μασούρα, η έξυπνη εκτέλεση φάουλ προς τον Ραντζέλοβιτς για μία σέντρα στο κεφάλι του Σολδάνο. Λίγα ήταν, ψήγματα του ταλέντου του, όμως εύκολα θα μπορούσαν να φέρουν δύο-τρία γκολ…Γιατί ο παίκτης που κάνει τη διαφορά, και με λίγα πράγματα μέσα στο ματς, θα την κάνει.

• Θυμάμαι και μία φάση στην οποία ενώ έφυγε ωραία μπροστά, δεν έβγαλε την αυτοπεποίθηση που τον χαρακτηρίζει και αντί να κάνει το μπάσιμο στην περιοχή για να τελειώσει μόνος του τη φάση προτίμησε μία μπαλιά δεξιά του στον Σολδάνο, που δεν ήταν και καλή.

• Γενικά αυτή η τελευταία εικόνα στο μυαλό μας από τον Φόρτου ήταν ενός παίκτη που δεν είχε «λυθεί» ακόμη. Σαν να μην «πατούσε» το ίδιο γερά όπως π.χ. στην περσινή προετοιμασία. Με έπιασα να σκέφτομαι μήπως έχοντας και την επιβάρυνση από τα παιχνίδια της Εθνικής αρχές Ιουνίου, ίσως να μην τον βοήθησε, τουλάχιστον βραχυπρόθεσμα, το δυνατό ατομικό πρόγραμμα με τον Γερμανό γυμναστή στη Μύκονο τον περασμένο μήνα…

• Βεβαίως, πάνω απ΄ όλα είναι η κακιά στιγμή. Στην φάση του τραυματισμού του ένας Γερμανός του έριξε μία κλοτσιά, αλλά η μεγάλη ζημιά έγινε επειδή πάνω στο τρέξιμο δεν πάτησε καλά το δεξί του πόδι.

• Τέλος πάντων, επειδή τα δυσάρεστα πρέπει να τα διώχνουμε, το τελευταίο πράγμα που μου μένει από τον Φορτούνη είναι εκείνο το γκολ στο φιλικό με την Γιαγκελόνια, τελευταίο γκολ του πριν τον τραυματισμό του: να παίρνει την μπάλα έξω από την περιοχή του Ολυμπιακού, να την δίνει στον Ραντζέλοβιτς με τη μία, να κάνει κούρσα 80 μέτρων και υποδεχόμενος την μπάλα από τη σέντρα του Σέρβου να κάνει ένα υποδειγματικό πλασέ πάλι με τη μία και να την στέλνει στα δίχτυα.

• Και στα play offs, που αρχίζουν 8 Μάρτη, θα δούμε τον Φορτούνη να βάζει κι άλλες τέτοιες γκολάρες…

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x