Κώστας Νικολακόπουλος

Θα τους βάλει τα δύο πόδια σε ένα παπούτσι ο Μαρτίνς!

Ο Κώστας Νικολακόπουλος δίνει μέσα από το sport-fm.gr την πρώτη αίσθηση στο Ρέντη για τον Πέδρο Μαρτίνς.

• Τους έχει ταράξει τους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού ο Πέδρο Μαρτίνς σε αυτό το ξεκίνημα της προετοιμασίας!

• Οι προπονήσεις είναι πολύ σκληρές και οι «ερυθρόλευκοι» είναι «προπόνηση-ύπνος-προπόνηση-ύπνος»! Τους έχει «πεθάνει» και δεν έχουν μυαλό για τίποτα άλλο πέρα από λίγη ξεκούραση.

• Γενικά ο Πορτογάλος φαίνεται έτοιμος να τους βάλει τα δύο πόδια σε ένα παπούτσι! Έχοντας κατανοήσει τι είχε γίνει πέρσι, που είχε χαθεί η μπάλα στο Ρέντη με συνέπεια την κατάληξη στο τέλος της σεζόν, ο Μαρτίνς φέρεται αποφασισμένος να επιβάλλει τους δικούς του όρους από την αρχή, ώστε να μην χάσει το παιχνίδι.

• Το ενδιαφέρον είναι ότι οι παίκτες έχουν γι΄ αυτόν καλή πρώτη εικόνα, παρά την κόπωση που βγάζουν. Αναγνωρίζουν ότι οι προπονήσεις είναι δυνατές, αλλά καλές και μιλάνε για προπονητή οργανωτικό, μεθοδικό, αλλά κι αρκετά κοινωνικό. Δεν είναι δηλαδή μακριά τους-ίσα ίσα, τους πιάνει, τους μιλάει, έχει καλή επαφή μαζί τους.

• Γενικά, ο Μαρτίνς μοιάζει να έχει κάνει ένα καλό ξεκίνημα και να κερδίζει τις κρίσιμες πρώτες εντυπώσεις. Μακάρι να συνεχίσει έτσι ο Πορτογάλος, που στους περισσότερους στον Ολυμπιακό θυμίζει, από πλευράς αντίληψης και σκέψης, τον Μάρκο Σίλβα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x