Κώστας Νικολακόπουλος

Τι έγινε όταν έκανε φερ πλέι προπονητής του Ολυμπιακού στην Τούμπα…

Ο Κώστας Νικολακόπουλος υπενθυμίζει μέσα από το sport-fm.gr τι είχε συμβεί την αμέσως προηγούμενη φορά που προπονητής του Ολυμπιακού έφαγε αντικείμενο κι έκανε φερ πλέϊ στην Τούμπα…

· Δηλαδή, ο Ολυμπιακός θα έπρεπε να παίξει το χθεσινό παιχνίδι, λέει ο ΠΑΟΚ. Παρά το αντικείμενο στο πρόσωπο του προπονητή του. Έπρεπε ρε παιδί μου να κάνει φερ πλέϊ ο Ολυμπιακός, θα μπορούσε να πει κάποιος. Να καταπιεί το συμβάν και να βγει να παίξει μπάλα.

· Κάτι ανάλογο δηλαδή με αυτό που είχε κάνει όταν ο Μάρκο Σίλβα ακριβώς πριν δύο χρόνια, είχε δεχθεί αντικείμενο στην πλάτη κατά τη διάρκεια του αγώνα Κυπέλλου ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός.



· Τότε, στον Ολυμπιακό δεν πήραν την ομάδα να φύγουν, παρότι θα μπορούσαν να το κάνουν-το παιχνίδι είχε ακόμη 35 λεπτά…Συνέχισαν και θέλησαν να το παίξουν το παιχνίδι.

· Ποια ήταν η συνέχεια σε εκείνο το παιχνίδι, στο οποίο ο Ολυμπιακός κι ο προπονητής του είχαν κάνει φερ πλέϊ έναντι του ΠΑΟΚ; Μόλις 27 λεπτά αργότερα, με αφορμή τη φάση στην οποία ο ΠΑΟΚ ζήτησε πέναλτι στο 85’, έγινε αυτό που μπορείτε να δείτε.

· Στο 1.50 εδώ


· Και πιο…αναλυτικά εδώ

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x