Κώστας Νικολακόπουλος

Τι έχει να χάσει ο Ολυμπιακός με Ευαγγέλου; Μόνο να κερδίσει

Ο Κώστας Νικολακόπουλος σχολιάζει στον sport-fm.gr τη μεταγραφή του νεαρού Ευαγγέλου στον Ολυμπιακό.

· Αναρωτιούνται αρκετοί, γιατί ο Ολυμπιακός πήγε κι έκλεισε τον Ευαγγέλου, ένα παίκτη που ήταν αναπληρωματικός στον Παναθηναϊκό.

· Η απάντηση είναι ότι ο Ολυμπιακός προφανέστατα θεώρησε ότι δεν είχε τίποτα να χάσει, παρά μόνο να κερδίσει από αυτή τη μεταγραφή. Αν του «βγει» ο μικρός, θα έχει κάνει ο σύλλογος μία μεγάλη επιτυχία. Αν δεν του «βγει», δεν θα έχει χάσει και τίποτα. Ελεύθερο τον πήρε, δηλαδή δεν του κόστισε τίποτα η μεταγραφή, ενώ κι ο ίδιος ο παίκτης έχει ένα χαμηλό συμβόλαιο, κάτω από 100 χιλ. ευρώ.

· Προσέξτε: για να μην κοροϊδευόμαστε, ο Ευαγγέλου σε αυτά τα λίγα ματς που πήρε την ευκαιρία στον Παναθηναϊκό δεν έδειξε πολλά πράγματα. Έκανε λάθη, στο παιχνίδι με το Λεβαδειακό άφησε με δέκα παίκτες την ομάδα του σε όλο το β΄ ημίχρονο λόγω αποβολής και γενικά δεν ήταν αυτό το ταλέντο, για το οποίο ακούγαμε τα καλύτερα λόγια όταν έπαιζε στον Πανιώνιο.

· Όμως, να μην ξεχνάμε ότι πρόκειται για ένα παιδί 20 ετών, που λογικό είναι να κάνει λάθη και να ψάχνεται ακόμη. Κι ακόμη ότι έχει παίξει με επιτυχία ήδη 38 φορές στις μικρές Εθνικές ομάδες μας: 2 φορές στην κάτω των 16 ετών, 14 φορές στην κάτω των 17 ετών (Παίδων) , 15 φορές στην κάτω των 19 ετών (Νέων) και 7 φορές στην κάτω των 21 ετών (Ελπίδων).

· Δεν μπορεί να είναι τυχαίο για ένα παιδί να έχει 38 παιχνίδια στις Εθνικές και να έχει γίνει 20 ετών μόλις πριν ένα μήνα. Ειδικά δε στην Εθνική Νέων διετέλεσε κι αρχηγός σε τρία επίσημα παιχνίδια το Μάρτη του 2017. Ήταν δε ο παρτενέρ του Ρέτσου (ακριβώς ίδια ηλικία έχουν) στο κέντρο της άμυνας σε πέντε παιχνίδια, με αντιπάλους τις Ισπανία, Ολλανδία, Σκωτία, Γεωργία, Φινλανδία. Κι άλλα τρία παιχνίδια είχε παίξει παρτενέρ του Νικολάου (20άρης κι αυτός).

Στην δε Εθνική Ελπίδων είναι στην τετράδα των κεντρικών αμυντικών με Νικολάου, Μαυροπάνο και τον κατά δύο χρόνια μεγαλύτερο τους Πασαλίδη (του Αστέρα). Κι ακόμη ότι έπαιξε στα 20 χρόνια του 15 παιχνίδια στον Παναθηναϊκό, επίσης κάτι λέει. Ας τον δει στην Αυστρία ο Πέδρο Μαρτίνς κι ας αποφασίσει.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x