Κώστας Νικολακόπουλος

Τι θέλουν να δείξουν Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός…

Ο Κώστας Νικολακόπουλος αναρωτιέται μέσα από το sport-fm.gr τι «άλλο» θέλουν να μας «πουν» Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός με τις αρνήσεις τους να υπογράψουν τις προτάσεις της Αθλητικής ηγεσίας.

• Δεν θα επικεντρωθώ στο ότι οι δύο αιώνιοι του ελληνικού ποδοσφαίρου φέρνουν σε δύσκολη θέση την αθλητική ηγεσία, αλλά και την ΕΠΟ και τις διεθνείς ομοσπονδίες, με την άρνηση τους να υπογράψουν-δεσμευτούν τις αλλαγές που πρότεινε ο Υφυπουργός Αθλητισμού Γ. Βασιλειάδης.

• Αυτό είναι δεδομένο, αλλά από εκεί και πέρα, θα δούμε πως θα πορευθούν κι οι αρχές ως προς την έναρξη και πότε του πρωταθλήματος. Γιατί υποτίθεται ότι το πρωτάθλημα θα ξανάρχιζε εάν όλες οι ΠΑΕ συμφωνούσαν ως προς τη δέσμη μέτρων, που μάλιστα τελικά ήταν πιο «ελαστική» από αυτή που αρχικά είχε ακουστεί.

• Απλά μπορεί κάποιος να αναρωτηθεί, μήπως ο Ολυμπιακός κι ο Παναθηναϊκός περνάνε με τον τρόπο αυτό ένα δικό τους μήνυμα προς όλους. Την στιγμή δηλαδή κατά την οποία ο ΠΑΟΚ κι η ΑΕΚ δέχονται κι υπογράφουν τις προτάσεις του Υφυπουργείου Αθλητισμού, έρχονται ο Ολυμπιακός κι ο Παναθηναϊκός και λένε «όχι» και δη με εμφατικό τρόπο. Ο καθένας για τους δικούς του λόγους και δίνοντας τις δικές του εξηγήσεις, περισσότερο η, λιγότερο πειστικές.

• Μήπως ο Ολυμπιακός κι ο Παναθηναϊκός θέλουν να πουν ότι αυτοί που υπογράφουν είναι οι ευνοούμενοι, επιχειρώντας ακριβώς να δείξουν, παράλληλα, και ποιοι είναι οι αδικημένοι;…Αδικημένοι γενικότερα, κι από την ΕΠΟ κι από παντού…

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x