Κώστας Νικολακόπουλος

Το εξωπραγματικό νούμερο των γκολ του Ντάρμπισαϊρ!

Ο Κώστας Νικολακόπουλος γράφει στο sport-fm.gr δύο πράγματα για τον Ντάρμπισαϊρ, που τα… σπάει στην Κύπρο!

• Διάβαζα τις φήμες περί ενδιαφέροντος του Παναθηναϊκού για τον Ντάρμπισαϊρ (προφανώς προκύπτουν επειδή ο Νίκος Νταμπίζας τον είχε πάει στην Ομόνοια) και κοίταξα λίγο τα στατιστικά του Ματ στην Κύπρο.

• Πραγματικά είναι εκπληκτικά!Δεν παίζει τέτοιο πράγμα! Γιατί δεν είναι ότι βγήκε πρώτος σκόρερ και πέρσι και φέτος και δη με μία ομάδα που είναι στα κάτω της, τερματίζοντας στην 6η και την 5η θέση της βαθμολογίας και μην κάνοντας και τίποτα έστω στο Κύπελλο. Είναι ο αριθμός των γκολ που έχει πετύχει.

• Ο άνθρωπος σε δύο σεζόν έχει κάνει 52 γκολ!!! 47 γκολ (24 πέρσι και 23 φέτος) σε 66 αγώνες στο πρωτάθλημα, τρία γκολ σε έξι αγώνες στο Κύπελλο και άλλα δύο γκολ σε τέσσερα ευρωπαϊκά παιχνίδια.

• Κι από τα 52 γκολ, ο Άγγλος με πέναλτι έχει κάνει μόνο τα τρία. Γενικότερα δεν έχει γκολ από στατικές φάσεις. Κι επιπλέον έχει πολλά γκολ (17!) στις πιο δυνατές ομάδες, τον ΑΠΟΕΛ, τον Απόλλωνα, την Ανόρθωση, την ΑΕΚ και την ΑΕ Λεμεσού.

• Μην το…παρεξηγήσει κανείς το κομμάτι μου και το…μεταφράσει ότι πάει ο Ολυμπιακός να πάρει τον παίκτη. Απλά ο 32χρονος Ματ είναι ένας σέντερ φορ που μπορεί να μην έμεινε πολύ στον Ολυμπιακό, αλλά πάντοτε τον θυμόμαστε και παρακολουθούμε με ενδιαφέρον τα κατορθώματα του.

• Βλέπετε, εκείνες οι τρεις γκολάρες του στο ΟΑΚΑ, οι δύο στον τελικό του αιώνα (4-4 με την ΑΕΚ) κι η άλλη στο 1-0 επί του Παναθηναϊκού μπροστά σε 70.000 πράσινους, μας έχουν μείνει αξέχαστες…

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x