Κώστας Νικολακόπουλος

Το… κεφάλι του Μίτσελ από τα πόδια του Σιόβα!

Ο Κώστας Νικολακόπουλος γράφει στο sport-fm.gr για τους δύο πρώην «ερυθρόλευκους», προπονητή και παίκτη, που κοντράρονται στην Ισπανία!

***Για να ξεφύγουμε λίγο από το μάλλον…βαρύ κλίμα των ημερών, κάτι διαφορετικό σήμερα, για να…χαλαρώσουμε λιγάκι! Σιόβας εναντίον Μίτσελ!

***Μάλαγα-Λεγκανές παίζουν την Κυριακή για την 8η αγωνιστική του ισπανικού πρωταθλήματος. Από τη μία ο Μίτσελ στον πάγκο της Μάλαγα, από την άλλη ο Σιόβας στην καρδιά της άμυνας της Λεγκανές!

***Επί Μίτσελ ο Σιόβας είχε παίξει την καλύτερη του μπάλα στον Ολυμπιακό. Σε εκείνο το εξάμηνο, το πρώτο της σεζόν 2013-14, στο οποίο ο Ολυμπιακός αφενός μεν είχε πάρει το πρωτάθλημα από τα…Χριστούγεννα, αφετέρου δε είχε περάσει στους 16 του Τσάμπιονς Λιγκ (μοναδική φορά πλέον εδώ και μία οκταετία).

***Ο Σιόβας ήταν δίδυμο στο κέντρο της άμυνας με τον Μανωλά και είχε γίνει βασικός και στην Εθνική ομάδα, με αποκορύφωμα τα μπαράζ με τη Ρουμανία για την πρόκριση στα τελικά του Παγκοσμιου Κυπέλλου. Μάλιστα, το Γενάρη του 2014 είχε φτάσει στον Ολυμπιακό προσφορά 5 εκ. Ευρώ από τη Ρωσία και ενώ ήταν έτοιμη η μεταγραφή του έσπασε το πόδι του…

***Τέλος πάντων, η ουσία είναι ότι ξαναβρέθηκαν στην Πριμέρα και θα παίξουν για δεύτερη φορά αντίπαλοι. Πρώτη ήταν το Μάρτη, στο Λεγκανές-Μάλαγα 0-0 και δεύτερη τώρα. Τότε ήταν μόλις το δεύτερο παιχνίδι του Μίτσελ στην τεχνική ηγεσία της Μάλαγα-κι ο πρώτος του πόντος. Τώρα, το πράγμα είναι ακόμη πιο σοβαρό για τον Ισπανό πρώην προπονητή του Ολυμπιακού.

***Η Μάλαγα μετά τις εφτά πρώτες αγωνιστικές του ισπανικού πρωταθλήματος είναι ουραγός με μόλις ένα πόντο και ήδη πέντε βαθμούς μακριά από την πρώτη ομάδα έξω από την επικίνδυνη ζώνη. Αντίθετα, η Λεγκανές πάει μια χαρά και βρίσκεται άμα λάχει στην 7η θέση! Ο δε Σιόβας επέστρεψε δυνατός μετά από τον τραυματισμό που είχε το καλοκαίρι και παίζει βασικός στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια, στα οποία η ομάδα του έχει παθητικό μόλις ένα γκολ, με πιο πρόσφατο ματς το Λεγκανές-Ατλέτικο 0-0…

***Να λοιπόν που το…κεφάλι του Μίτσελ, μπορεί να εξαρτηθεί από τα…πόδια του Σιόβα την Κυριακή!

***Το επόμενο παιχνίδι είναι Μπαρτσελόνα-Μάλαγα…

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x