Κώστας Νικολακόπουλος

Τον Πανιώνιο (και τον Γιαννιώτη), με αποβολή ή πέναλτι…

Ο Κώστας Νικολακόπουλος σχολιάζει στο sport-fm.gr τη… δικαίωσή του με τον Πανιώνιο!

• Μόλις προχθές έγραφα ότι τον Πανιώνιο τον έχουν κερδίσει φέτος οι μεγάλες ομάδες, που ανταγωνίζονται τον Ολυμπιακό, μόνο όταν πήραν υπέρ τους μία καθοριστική διαιτητική απόφαση. Και είδαμε και απόψε τι έγινε στην Τούμπα. Όσο έπαιζε με 11 παίκτες, ο Πανιώνιος κρατούσε το 0-0 κόντρα στον ΠΑΟΚ.

• Όπως ακριβώς είχε συμβεί και στο αντίστοιχο παιχνίδι στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος. Τότε, που στο ΠΑΟΚ-Πανιώνιος, ο Στυλιαράς στο 0-0 είχε αποβάλλει τον Οικονόμου στο 77’ και κράτησε έξι λεπτά καθυστερήσεις-ο δε ΠΑΟΚ πέτυχε το νικητήριο γκολ στο 94’.

• Όπως ακριβώς είχε συμβεί στη Λεωφόρο, στο Παναθηναϊκός-Πανιώνιος, όταν ο Γκράνας επινόησε πέναλτι στο 74’ και μπήκε έτσι το μοναδικό γκολ από τον Μπεργκ.

• Ποιος ξέρει. Τώρα που ο Πανιώνιος μοιάζει να έχει ξεμείνει από παίκτες, ίσως στον β’ γύρο του θαυμάσιου θεσμού των πλέι οφς να μπορέσουν οι «μεγάλοι» να κερδίσουν την ομάδα της Νέας Σμύρνης χωρίς πέναλτι ή αποβολή. Προς το παρόν, πάντως, παραμένει ότι σε εννιά παιχνίδια με ΠΑΟΚ, ΠΑΟΚ κι ΑΕΚ ο Πανιώνιος έχει χάσει φέτος αυτά τα τρία ματς, με αποβολές και πέναλτι εις βάρος του.

• Παρεμπιπτόντως, είδαμε απόψε ότι ο Γιαννιώτης λίγο έλειψε να κρατήσει το μηδέν ακόμη και με παίκτη λιγότερο… Το παιδί πάνω από ένα γκολ δεν έχει φάει σε αυτά τα εννιά παιχνίδια με τις τρεις μεγάλες ομάδες…

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x