Τάσος Νικολόπουλος

Αν ο Μπεργκ έχει χιούμορ…

Ο Μάρκους Μπεργκ τρώει τόσο ξύλο, που συγκρίνεται μόνο με το ράγκμπι. Αν έχει χιούμορ, ας ψαχτεί για μια γνωριμία με τον «μάνατζερ της καρδιάς μας», Πάνο Αργιανίδη του Survivor. Αχρείαστος να είναι…

Οι πρόσφατες δηλώσεις του Μάρκους Μπεργκ περί ποιοτικής ενίσχυσης του ρόστερ για να διεκδικήσει με αξιώσεις το πρωτάθλημα, είναι αλήθεια ότι προκάλεσαν αναστάτωση στον Παναθηναϊκό και πολλοί θεώρησαν ότι έστειλε ένα ξεκάθαρο μήνυμα αποχώρησης το προσεχές καλοκαίρι. Ο Σουηδός επιθετικός εξωτερίκευσε τις σκέψεις ή αν θέλετε τις ανησυχίες του για το μέλλον, αλλά πριν από αυτό έπρεπε να ζητήσει κάτι άλλο από τη διοίκηση. Και αυτό θα έπρεπε να έχει γίνει προ καιρού.

Γράφει ο Τάσος Νικολόπουλος

Ποιο είναι αυτό; Προστασία από το ανελέητο ξύλο που τρώει σχεδόν κάθε αγωνιστική και το οποίο τις περισσότερες φορές μένει ατιμώρητο. Θα πει κάποιος ότι και ο ίδιος βγάζει νεύρα σε κάποια παιχνίδια, αλλά είναι απόρροια της αντιμετώπισης που έχει από πολλούς αντιπάλους και εν συνεχεία από τους διαιτητές, που δείχνουν ασέβεια προς το πρόσωπό του. Και στο τέλος της ημέρας, φτάνουμε στο σημείο να εξισώνονται ο θύτης και το θύμα, όπως έγινε και στο τελευταίο παιχνίδι με τον Πανιώνιο.

Στη Νέα Σμύρνη ο Μπεργκ κατέγραψε την 150η συμμετοχή του και σημείωσε το 94ο τέρμα του με την πράσινη φανέλα, σκοράρει δηλαδή σχεδόν δύο γκολ ανά τρία παιχνίδια. Αριθμοί εντυπωσιακοί, αλλά όχι αρκετοί για έναν ακόμη διαιτητή, ώστε να τον σεβαστεί. Αυτή τη φορά, προσωπικός αντίπαλος ήταν ο Ρισβάνης, ο οποίος με αγκωνιές, θεατρινισμούς και βρισιές, φρόντισε να δικαιώσει τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού, που αποφάσισαν να τον αφήσουν ελεύθερο πριν από δύο χρόνια.

Ο Σουηδός επιθετικός είναι αυτή τη στιγμή το πολυτιμότερο περιουσιακό στοιχείο του Παναθηναϊκού και αποτελεί πολυτέλεια για το ελληνικό πρωτάθλημα. Η διοίκηση θα έπρεπε προ πολλού να έχει φροντίσει για την προστασία του, αλλά το θέμα είναι αν μπορεί. Δυστυχώς αυτό δεν αφορά μόνο στον ποδοσφαιριστή, αλλά και στον σύλλογο συνολικά. Και δεν είναι κάτι που προέκυψε στη Νέα Σμύρνη, αλλά συμβαίνει τα τελευταία χρόνια.

Πάντως, αν ο Μάρκους Μπεργκ έχει χιούμορ, θα πρέπει να… ψαχτεί για μια γνωριμία με τον «μάνατζερ της καρδιάς μας», τον Πάνο Αργιανίδη του Survivor, ζητώντας να του βρει ομάδα ράγκμπι για να συνεχίσει την καριέρα του. Γιατί τέτοιο ξύλο που τρώει σε κάθε παιχνίδι, μόνο με το συγκεκριμένο άθλημα συγκρίνεται. Τουλάχιστον εκεί θα έπαιρνε τα σφυρίγματα που δικαιούται!

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x