Επικαιρότητα

Νότης Σφακιανάκης: Απόλυτα στημένη η υπόθεση «Ισλαμικό Κράτος»

«Θεωρώ ότι για να επέλθει η παγκοσμιοποίηση, που συνεπάγεται παγκόσμια δικτατορία, πρέπει να μην αντιδράσει κανείς, πρέπει η τρομοκρατία να έχει φτάσει στο αποκορύφωμά της», λέει χαρακτηριστικά

Στο «ΌΛΑ» βρέθηκε καλεσμένος, το βράδυ της Τρίτης, ο Νότης Σφακιανάκης και όπως ήταν αναμενόμενο ο καλλιτέχνης μίλησε για ακόμη μία φορά έξω από τα δόντια.

Αναφορικά με το παγκόσμιο πρόβλημα τρομοκρατίας ο τραγουδιστής εξέφρασε την προσωπική του άποψη και υποστήριξε πως είναι στημένο.

«Απόλυτα στημένο. Θεωρώ ότι για να επέλθει η παγκοσμιοποίηση, που συνεπάγεται παγκόσμια δικτατορία, πρέπει να μην αντιδράσει κανείς, πρέπει η τρομοκρατία να έχει φτάσει στο αποκορύφωμά της, να έχουν αναμιχθεί λαοί μεταξύ τους για να μην υπάρχει αντίσταση από έναν λαό γροθιά.

Και ξέρεις τι νομίζω ότι θα συμβεί; Kάποια στιγμή θα λάβεις ένα μήνυμα που θα λέει «ότι ξέρατε ξεχάστε το, στο όνομα του λαού του πλανήτη ο οποίος από αυτή τη στιγμή μας ορίζει ως κυβέρνησή του και επειδή κινδυνεύει μας έχει πει ότι θα πρέπει να κάνουμε αυτό, αυτό και εκείνο. Όλα τα υπόλοιπα όσοι δεν τα πράξετε είστε απέναντι από τον λαό του πλανήτη».



Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x