Μαχητικά Αθλήματα

Νουρμαγκομέντοφ: «Ο ΜακΓκρέγκορ προσέβαλε την πατρίδα και τη θρησκεία μου»

Ο Ρώσος νικητής του μεγάλου αγώνα του UFC απάντησε σε όσους τον κατηγορούν για το χάος και τις συμπλοκές μετά τη νίκη επί του ΜακΓκρέγκορ.

Ο Χαμπίμπ Νουρμαγκομέντοφ ζήτησε συγγνώμη από όλους πλην του Κόνορ ΜακΓκρέγκορ και της ομάδας του μετά τις εντός κι εκτός οκταγώνου συμπλοκές που ακολούθησαν τη νίκη του στο UFC.

«Θέλω να ζητήσω συγγνώμη στο UFC και το Λας Βέγκας. Δεν έδειξα την καλύτερη πλευρά μου, αλλά είμαι άνθρωπος. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί ο κόσμος μιλά τόσο για μένα επειδή βγήκα από το κλουβί. Τι έχουν να πουν που ο ΜακΓκρέγκορ μιλούσε για τη θρησκεία μου, την πατρίδα μου, τον πατέρα μου; Ήρθε στο Μπρούκλιν και έσπασε ένα λεωφορείο. Παραλίγο να σκοτώσει κόσμο εκεί. Αυτά δεν έχουν σημασία; Ο πατέρας μου με δίδαξε σεβασμό. Όλοι όσοι είναι δίπλα μου ξέρουν ποιος είμαι. Είχα πει και πριν τον αγώνα πως αυτός ο τύπος θα εγκαταλείψει τον αγώνα. Τον λένε δύο φορές παγκόσμιο πρωταθλητή, αλλά σήμερα εγκατέλειψε. Γι’ αυτό η ζώνη ανήκει σε μένα, που είναι αναμφίβολα και αήττητος ο πρωταθλητής», τόνισε ο Ρώσος μαχητής.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x