Ντ. Φιλίποφ: «Είχα πει πως θα γυρίσω στην Ελλάδα για τίτλους»

Ο διεθνής πασαδόρος τόνισε πως έζησε ένα φοβερό διήμερο στην Ιεράπετρα και αισθάνεται χαρούμενος που κατέκτησε ένα τρόπαιο με προπονητή τον πατέρα του, έδωσε σύνθημα για το πρωτάθλημα, αφιέρωσε τον τίτλο στον κόσμο του «Δικεφάλου» και δήλωσε περήφανος για τους συμπαίκτες του.

Αναλυτικά: «Πέρασα πολλά, άκουσα πολλά, διάβασα περισσότερα, αλλά γύρισα στην Ελλάδα και στον ΠΑΟΚ για αυτό που έζησα σήμερα στην Ιεράπετρα. Είχα πει ότι θα γυρίσω στην Ελλάδα και στον ΠΑΟΚ για να πάρω μόνο τίτλους. Ο πρώτος ήρθε σήμερα, για τον δεύτερο θα δώσουμε τη μάχη μας.

Είμαστε ευτυχισμένοι για την ομάδα, για τον κόσμο του ΠΑΟΚ που είναι πάντα δίπλα μας, αλλά εγώ είμαι διπλά ευτυχισμένος που πήρα Κύπελλο με κόουτς τον πατέρα μου. Το παιχνίδι δεν ήταν εύκολο, όπως πολλοί νόμιζαν. Δώσαμε πολλά στον πρώτο ημιτελικό και πάντα ο τελικός είναι επικίνδυνος αν δεν είσαι συγκεντρωμένος.

Συγχαρητήρια σε όλη την ομάδα, ήμουν πολύ περήφανος για αυτούς και πολλά "μπράβο" και στη διοίκηση που μας στηρίζει. Το Κύπελλο είναι αφιερωμένο σε όλη την ομάδα, στη διοίκηση, στην οικογένειά μου και στην οικογένεια Σαββίδη, που με βοήθησε να έρθω στην οικογένεια του ΠΑΟΚ».

TAGS: Π.Α.Ο.Κ.