Επικαιρότητα

Ντάνιελ Ράντκλιφ: Αυτή είναι η διαφορά ανάμεσα στον Τραμπ και τον... Λόρδο Βόλντερμορτ

Ο «Χάρι Πότερ» κλήθηκε να σχολιάσει την ανάρτηση της Τ.Κ.Ρόουλινγκ σχετικά με τον Αμερικανό «Μίδα»

Μπορεί ο Ντάνιελ Ράντκλιφ να μην έχει το δικαίωμα να ψηφίσει στις επερχόμενες προεδρικές εκλογές των ΗΠΑ, λόγω της βρετανικής του υπηκοότητας, ωστόσο είναι απόλυτα ξεκάθαρος σχετικά με τα συναισθήματά του για τον Ρεπουμπλικανό υποψήφιο.

Κατά τη διάρκεια μιας πρόσφατης συνέντευξής του στο Sky News, o 27χρονος σταρ που έγινε διάσημος ενσαρκώνοντας τον ανήλικο μάγο «Χάρι Πότερ» στη διάσημη σειρά ταινιών, κλήθηκε να σχολιάσει μια ανάρτηση της Τ.Κ. Ρόουλινγκ (συγγραφέως της ομώνυμης σειράς βιβλίων στα οποία βασίστηκαν τα φιλμ) σχετικά με τον Ντόναλντ Τραμπ.

Η Ρόουλινγκ, η οποία δεν κρύβει καθόλου την αντιπάθειά της για τον Αμερικανό «Μίδα», είχε γράψει πρόσφατα στο Twitter ότι ακόμα και ο Βόλντερμορτ, ο διάσημος «κακός» του Χάρι Πότερ με τα τερατώδη ένστικτα, είναι πολύ καλύτερος από τον Τραμπ.

Ο Ντάνιελ Ράντκλιφ έσπευσε να συμφωνήσει με την καλή του φίλη, προσδιορίζοντας ωστόσο τη... διαφορά που κάνει χειρότερο τον μεγιστάνα των ακινήτων. «Νομίζω ότι ο Τραμπ δεν έχει την ξεκάθαρη ιδεολογία που έχει ο Βόλντερμορτ. Η αίσθηση που έχω για εκείνον είναι πως είναι οπορτουνιστής. Δεν έχω ιδέα πόσα πράγματα από αυτά που λέει τα πιστεύει πραγματικά», ανέφερε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός, συμπληρώνοντας ότι η σύγκριση που έκανε η Ρόουλινγκ σίγουρα έχει κάποια βάση



Πηγή: Protothema,gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x