Χάντμπολ

Ντέρμπι του ΠΑΟΚ στο Λουτράκι

Το ντέρμπι του Ποσειδώνα κόντρα στον ΠΑΟΚ που θα γίνει χωρίς κόσμο στο Λουτράκι ξεχωρίζει στο πρόγραμμα της 4ης αγωνιστικής της Α1 χάντμπολ Ανδρών. Πρεμιέρα και για τις γυναίκες το Σάββατο.

Επικίνδυνη έξοδο στο Λουτράκι για τον ΠΑΟΚ περιλαμβάνει το πρόγραμμα της τέταρτης αγωνιστικής της Α1 χάντμπολ Ανδρών.

Ο «Δικέφαλος» θα αντιμετωπίσει τον Ποσειδώνα στην έδρα του, όμως το ματς θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών λόγω τιμωρίας.

Το παρελθόν δημιουργεί… άγχος στον ΠΑΟΚ, καθώς ο Ποσειδώνας τον νίκησε δύο φορές πέρυσι, ενώ προσπαθεί να συνέλθει και απ’ την ήττα της πρεμιέρας από τον Διομήδη Άργους, όπως σχολίασε και ο προπονητής της ομάδας, Νίκος Γεωργιάδης.

«Είναι ένα παιχνίδι απέναντι σε μία ομάδα που πέρσι μας κέρδισε δύο φορές. Βέβαια είναι μία άλλη χρονιά με διαφορετικές ομάδες. Πέρσι αντιμετωπίσαμε μία ζεστή έδρα, φέτος είμαστε τυχεροί που δεν θα υπάρχει κόσμος. Περιμένω από την ομάδα μου περισσότερη αποφασιστικότητα και μεγαλύτερο αθλητικό εγωισμό. Ήταν μία δύσκολη εβδομάδα, αλλά έχουμε πολλά παιχνίδια μπροστά μας για να ανατρέψουμε την κατάσταση».

Αμφίρροπο ματς ανάμεσα στο ΙΕΚ Ξυνή ΔΙΚΕΑ και τον Φοίβο Συκεών θα διεξαχθεί στο κλειστό της Νέας Ιωνίας, με τον τεχνικό του Φοίβου, Βασίλη Σκανδάλη, να σχολιάζει: «Ο ΔΙΚΕΑΣ είναι ομάδα με πολύ καλά στοιχεία πρέπει να διαχειριστούμε τον ενθουσιασμό που έχει από την νίκη του επί της Δράμας. Έχουμε πολλές ελλείψεις, αλλά θα προσπαθήσουμε να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα», ενώ ο Θόδωρος Γκίνης ανέφερε για το ματς: «Κρίσιμο και δύσκολο το ματς. Πιο έμπειρη ομάδα ο Φοίβος από εμάς. Θέλουμε να εκμεταλλευτούμε τον παράγοντα έδρα και να μπορέσουμε να πάρουμε την νίκη».

Να συνέλθει απ’ την ήττα στο εξ αναβολής ματς με την ΑΕΚ θέλει ο Φίλιππος Βέροιας, που θα υποδεχτεί στην δυνατή έδρα του τον ΓΑΣ Κιλκίς.

Αυτό σχολίασε και ο τεχνικός του συλλόγου της Βέροιας, Χρήστος Τζουβάρας. «Τρεις ημέρες μετά την ήττα από την ΑΕΚ αντιμετωπίζουμε έναν σκληροτράχηλο αντίπαλο και φυσικά εκτός από το αγωνιστικό, έχουμε να διαχειριστούμε και την κούραση», ενώ ο Γιάννης Λαζαρίδης ανέφερε: «Έχουμε έναν πολύ δύσκολο αντίπαλο απέναντι μας. Ο Φίλιππος είναι φέτος πολύ δυνατός και ενισχυμένος. Εμείς θέλουμε να συνεχίσουμε τις καλές εμφανίσεις και να πάρουμε αυτό που μας αξίζει».

Αμφίρροπη αναμέτρηση ανάμεσα στην Αναγέννηση Βύρωνα και τον Δούκα θα γίνει την Κυριακή στο κλειστό του Βύρωνα, ενώ ΑΕΚ και Διομήδης είναι τα φαβορί κόντρα σε Δράμα και ΧΑΝΘ αντίστοιχα.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της τέταρτης αγωνιστικής της Α1 Ανδρών:
Σάββατο 18/10
Λουτρακίου 18:00, Ποσειδώνας Λουτρακίου- ΠΑΟΚ (Συρεπίσιος- Μερτινιάν, Μίγκας)
Νέα Κίος 18:00, Διομήδης Άργους- Δράμα 1986 (Καραπάνος- Χρόνης, Νικολίτσας)
Νέας Ιωνίας 18:00, ΙΕΚ ΞΥΝΗ ΔΙΚΕΑΣ- Φοίβος Συκεών (Βήτας- Σκλαβενίτης, Κορρές)
Φιλίππειο 18:00, Φίλιππος Βέροιας- ΓΑΣ Κιλκίς (Πατιός- Τσιάνας, Ζέρβας)

Κυριακή 19/10
Κορωπίου 15:30, ΑΕΚ- ΧΑΝΘ (Τσάκωνας- Κουτσός, Κυριακούλιας)
Βύρωνα 16:00, Αναγέννηση Βύρωνα- ΑΣΕ Δούκα (Συρεπίσιος- Μερτινιάν, Κορρές)

Πρεμιέρα και στις γυναίκες


Η επίσημη έναρξη της Α1 γυναικών θα γίνει το Σάββατο, παρότι η αγωνιστική δράση είχε ξεκινήσει την προηγούμενη εβδομάδα, με το ματς του Αμύντα με τη Νέα Ιωνία, λόγω των ευρωπαϊκών υποχρεώσεων του δεύτερου.

Η Νέα Ιωνία φαντάζει το μεγαλύτερο φαβορί για να κρατήσει τα σκήπτρα της πρωταθλήτριας, καθώς ενισχύθηκε αρκετά από την περσινή σεζόν, ενώ ξεχωρίζουν επίσης για τις πρώτες θέσεις ΠΑΟΚ, Αναγέννηση Άρτας και Ορμή Λουξ.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της πρεμιέρας της Α1 Γυναικών:

Σάββατο 18/10
Γιαννιτσών 18:00, Μέγας Αλέξανδρος Γιαννιτσών- Ορμή Λουξ (Νάσκος- Λινάρδος, Βλάχος)
Πανοράματος 18:30, HONDA Πανόραμα- Φέτα Ήπειρος Αναγέννηση Άρτας (Μιχαηλίδης- Θεοδοσίου, Μεϊμαρίδης)

Κυριακή 19/10
Σπίτι του χάντμπολ 12:00, ΠΑΟΚ- Εθνικός Κοζάνης (Θεοδοσάκης- Χαρίτσος, Μεϊμαρίδης)

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x