Ελλάδα

Ντούβνιακ: «Δεν νικάς κάθε μέρα τον Ολυμπιακό…»

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει ο Ούρος Ντούβνιακ μετά τη μεγάλη και ιστορική νίκη της Νέας Κηφισιάς επί του Ολυμπιακού, σύμφωνα με όσα δήλωσε στον Τύπο της Σερβίας.

Η καλή άμυνα, αλλά και το σωστό rotation παικτών της Νέας Κηφισιάς ήταν τα «κλειδιά» για τη μεγάλη νίκη επί του Ολυμπιακού, όπως δήλωσε ο Ούρος Ντούβνιακ στην ιστοσελίδα «novosti.rs». Επίσης, ο Σέρβος γκαρντ αναφέρθηκε και στο καλό «μπλοκάρισμα» του Βασίλη Σπανούλη, ωστόσο τόνισε πως μόλις ξεκίνησε η σεζόν και πως η ομάδα του έχει ακόμη πολύ δρόμο μέχρι το τέλος.

«Πρώτα απ’ όλα, πήραμε τη νίκη λόγω της καλής μας άμυνας. Ο Ολυμπιακός είναι μία ομάδα που τρέχει πολύ, πετυχαίνοντας εύκολα καλάθια. Αλλά, εμείς καταφέραμε να τους σταματήσουμε στους 67 πόντους που αυτό συμβαίνει πολύ σπάνια, ειδικά στο ελληνικό πρωτάθλημα. Επίσης, άλλος ένας λόγος είναι πως αντιμετωπίσαμε σωστά τους ψηλούς, καθώς οι Ντάνστον και Χάντερ είναι πολύ καλοί παίκτες. Όμως, το πιο σημαντικό ήταν πολύ καλή άμυνα πάνω στον Σπανούλη!», δήλωσε αρχικά ο Ούρος Ντούβνιακ στην ιστοσελίδα «novosti.rs».

Και συνέχισε, ο γκαρντ της Νέας Κηφισιάς: «Πάντα σε τέτοια παιχνίδια μπαίνεις χωρίς άγχος. Έτσι, όταν αγωνίζεσαι κόντρα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό είναι πιο εύκολο. Πέρυσι, ο Ολυμπιακός έκανε μία ήττα, στη Δράμα. Κάθε χρόνο μπορεί να προκύψει μία ήττα από αντίστοιχη ομάδα και φέτος ήμασταν εμείς».

Για το πώς κύλησε η αναμέτρηση: «Ήταν σκληρό παιχνίδι και αυτό αποδεικνύεται από τους λίγους πόντους. Ήταν ένα τυπικό παιχνίδι ελληνικού πρωταθλήματος, με πολλές επαφές και φάουλ. Οι παίκτες του Ολυμπιακού έχουν τρομερή φυσική κατάσταση και εμείς ετοιμάσαμε ένα ειδικά rotation, ώστε να διατηρήσουμε ψηλά το ρυθμό μας και να έχουμε μία συμπαγή άμυνα. Προς το τέλος πηγαίναμε καλάθι με το καλάθι, αλλά κατορθώσαμε να βγάλουμε κάποιες καλές άμυνες».

Για να καταλήξει ο Ντούβνιακ: «Η αλήθεια είναι ότι δεν νικάς κάθε μέρα τον Ολυμπιακό. Είμαστε πολύ χαρούμενοι, αλλά το πρωτάθλημα μόλις ξεκίνησε και έχουμε μπροστά μας αρκετά δύσκολα παιχνίδια. Αυτό που θέλουμε φέτος είναι να επαναλάβουμε ότι κάναμε και πέρυσι».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x