Επικαιρότητα

Ο 18χρονος μακελάρης Αλί Στονμπολί είχε υποσχεθεί να σκοτώσει όσους τον ενοχλούσαν

Το 2010 και το 2012 ο δράστης είχε ξυλοκοπηθεί άγρια από τρεις νεαρούς ενώ όπως αναφέρει ο εισαγγελέας είχε καθαρό ποινικό μητρώο

Γείτονες του Αλί Στονμπολί λένε πως ο 18χρονος έμοιαζε καταθλιπτικός, ήταν μοναχικό άτομο και είχε δεχθεί μπούλινγκ στο σχολείο για περισσότερα από επτά χρόνια. Μάλιστα σε ένα chat room κάποιος που θέλησε να κρατήσει την ανωνυμία του είπε ότι ο μακελάρης του Μονάχου είχε υποσχεθεί ότι μια μέρα θα γυρνούσε για να σκοτώσει όσους τον είχαν ενοχλήσει.

«Είμαι σοκαρισμένος, τι μπορεί άραγε να συνέβη στο παιδί αυτό; Μόνο ο Θεός ξέρει. Φαινόταν πως ήταν ένα καλό και άκακο παιδί. Δεν μπορούσα ποτέ να φανταστώ ότι θα προκαλούσε τόσο μεγάλο κακό», λέει ο 40χρονος Σκοπιανός Telfije Dalpi που είναι γείτονας της οικογένειας.

Σύμφωνα με άλλες πληροφορίες που δημοσιεύει το bbc o 18χρονος δράστης σίγουρα είχε σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα. Μάλιστα το 2010 και το 2012 ο Stonboly είχε ξυλοκοπηθεί άγρια από τρεις νεαρούς ενώ όπως αναφέρει ο εισαγγελέας του Μονάχου ο μακελάρης είχε καθαρό ποινικό μητρώο.

Πηγή: Protothema.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x