Επικαιρότητα

«Ο Elvis Presley πήρε σκόπιμα υπερβολική δόση και ήξερε πως θα πεθάνει»

Ο ετεροθαλής αδερφός του στο βιβλίο του «My Brother Elvis» περιγράφει τις τελευταίες μέρες της ζωής του βασιλιά της ροκ ν ρολ

«Ο Elvis Presley πήρε σκόπιμα υπερβολική δόση χαπιών», ισχυρίζεται ο ετεροθαλής αδερφός του θρύλου της ροκ ν ρολ στο νέο του βιβλίο. Το επερχόμενο βιβλίο με τίτλο «My Brother Elvis» είναι γραμμένο από τον David E. Stanley, του οποίου η μητέρα παντρεύτηκε τον πατέρα του Elvis το 1960.



Ο Stanley μετακόμισε στην Graceland όταν ήταν τεσσάρων ετών και όταν μεγάλωσε δούλευε για τον Presley, σύμφωνα με την New York Daily News.


Ο Elvis Presley με τον αδερφό του David E. Stanley όταν δούλευαν μαζί

Ο Stanley στο βιβλίο του γράφει ότι ο Presley του είχε δώσει μια δυσοίωνη προειδοποίηση δύο ημέρες πριν από το θάνατό του στις 16 Αυγούστου, του 1977 ότι την επόμενη φορά που θα έβλεπαν ο ένας τον άλλο, ο Presley θα ήταν «σε ένα υψηλότερο επίπεδο».


Οι τελευταίες μέρες της ζωής του ήταν δραματικές. Δεν μπορούσε να πάει μόνος του ούτε στην τουαλέτα, γράφει στο βιβλίο του με τίτλο «My brother Elvis», ο Stanley


O Stanley μετακόμισε στην έπαυλη του Presley όταν ήταν τεσσάρων ετών

Οταν η οικογένειά του βρήκε νεκρό τον Presley στην τουαλέτα του σπιτιού του, γύρω από το σώμα του υπήρχαν χάπια και σύριγγες, ισχυρίζεται ο Stanley.

Γράφει επίσης ότι ο τραγουδιστής είχε στις τσέπες του χάπια και πως πήρε υπερβολική δόση επίτηδες. Στο αποκαλυπτικό του βιβλίο ο συγγραφέας ισχυρίζεται ότι ο Presley τις τελευταίες μέρες της ζωής του ήταν τόσο χάλια που φίλοι και συγγενείς τον πήγαιναν ακόμα και στην τουαλέτα.

Μάλιστα σε ένα οικογενειακό τραπέζι αποκοιμήθηκε με το φαγητό στο στόμα και οι δικοί έτρεξαν να του το βγάλουν για να μην πνιγεί.

Ο Presley πέθανε στα 42 του από οξύ έμφραγμα το οποίο προκλήθηκε από την υπερβολική δόση ναρκωτικών. Ο πατέρας του Elvis, Vernon Presley παντρεύτηκε την μητέρα του όταν έμεινε χήρος. Το βιβλίο του Stanley θα κυκλοφορήσει στα βιβλιοπωλεία στις 16 Αυγούστου, στην 39η επέτειο από τον θάνατό του.



Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x