Γιώργος Ζαχαριάδης

Ο Άγγελος κάνει πλάκα κι ο ΠΑΟΚ παίρνει τίτλο

Ο Γιώργος Ζαχαριάδης γράφει για τους στόχους που (δεν) έχει ο ΠΑΟΚ στο ξεκίνημά του στη φετινή σεζόν με τον Άγγελο Αναστασιάδη.

Η αλήθεια είναι ότι κανείς δεν μπορεί να συμβιβαστεί με το γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ ξεκίνησε το πρωτάθλημα και δεν υπάρχει ούτε ένας στόχος στον ορίζοντα.

Του Γιώργου Ζαχαριάδη
zahariadis@sday.gr

Υπάρχει ο προπονητής που είναι γνωστός για τις απόψεις του, μιλά για πρωταθλητισμό και φωνάζει το περιβόητο «το Μάη θα είμαστε καλά», αλλά, ποιος τον πιστεύει; Ποιος τον εμπιστεύεται και τι ακριβώς σημαίνει το «καλά» του ερχόμενου Μαΐου; Θα μάθουμε.

Πάντως, σήμερα, έτσι όπως έχει η κατάσταση, όποιος μιλήσει και πάλι για μια χαμένη ευκαιρία, ένα δίκιο το κουβαλά ο δύσμοιρος. Γιατί, αν ρίξει κανείς μια ματιά στην εικόνα των ομάδων που ξεκίνησαν στα δύο πρώτα ενενηντάλεπτα, μάλλον θα διαπιστώσει ότι, οι άμεσοι αντίπαλοι του ΠΑΟΚ δεν τα πάνε και πολύ καλά. Κι ο πιο άμεσος κερδίζει στις καθυστερήσεις ή φέρνει ισοπαλία. Καταλαβαινόμαστε.

Αν θα πρέπει να συζητήσουμε για στόχους, οι εκπτώσεις είναι άσχημο πράγμα. Δηλαδή, σε ποιον θα πεις ότι ο ΠΑΟΚ δεν θα διεκδικήσει το κύπελλο και τη δεύτερη θέση και δεν θα τον στενοχωρήσεις; Σε ποιον θα πεις ότι ξεκίνησε το φετινό πρωτάθλημα και «το Μάη θα είμαστε καλά».

Από την πόλη έρχομαι και στην κορφή κανέλα. Το «καλά» είναι προσεγγίσιμο εφόσον ανταποκρίνεται στη δεύτερη θέση. Κάτι λιγότερο σε βάζει σε σκέψεις.

Εδώ κάπου ανοίγουμε την παρένθεση και αναφερόμαστε στον προπονητή που μιλά για πρωταθλητισμό, αλλά, μην τον πολυπιστεύετε. Κάνει πλάκα. Τα έχει αυτά ο Άγγελος. Σίγουρα θα γελάει μόνος του ή με τους κολλητούς του, λέγοντας ιστορίες από το μακρινό μέλλον, με τον ΠΑΟΚ πρωταθλητή.

Γιατί, μη μου πείτε ότι έτσι όπως τα σχεδιάζει ο Σαββίδης, θα έρθει σύντομα ένα πρωτάθλημα. Μην τρελαθούμε κιόλας.
Οι στόχοι του ΠΑΟΚ δεν μπορεί να είναι κάτι λιγότερο από το Κύπελλο και την κατάκτηση της δεύτερης θέσης. Τελεία και παύλα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:
close menu
x