F1

Ο Αλόνσο θέλει να παραμείνει στη Formula1 και το 2018

Στην πρόθεση του Φερνάντο Αλόνσο να βρίσκεται στη Formula1 και για την επόμενη σεζόν αναφέρθηκε ο εκτελεστικός διευθυντής της McLaren, Ζακ Μπράουν.

Το συμβόλαιο του Φερνάντο Αλόνσο με τη McLaren λήγει στο τέλος της φετινής σεζόν και ο εκτελεστικός διευθυντής της ομάδας αποκάλυψε ότι ο Ισπανός θέλει να βρίσκεται και την επόμενη χρονιά στο παγκόσμιο πρωτάθλημα της Formula1. «Έκανε ξεκάθαρο ότι θέλει να βρίσκεται στη Formula1 και την επόμενη σεζόν. Του αρέσει πολύ το κλίμα στην ομάδα», ήταν τα λόγια του Ζακ Μπράουν.

Το ζήτημα για τον Αλόνσο είναι αν θα μπορέσει να πάει σε κάποια εκ των τριών ομάδων που πρωταγωνιστούν στο πρωτάθλημα κάτι το οποίο φαίνεται προς το παρών δύσκολο. Η Mercedes, όπως και η Red Bull θα συνεχίσουν και του χρόνου με τους ίδιους πιλότους. Στη Ferrari, που πιθανώς να υπάρξει κάποια κενή θέση έχουν αποκλείσει κάθε ενδεχόμενο επιστροφής του δύο φορές Παγκόσμιου πρωταθλητή στην ομάδα. Παράλληλα, η παραμονή του στη McLaren ίσως να μην είναι μέσα στις πρώτες επιλογές του Ισπανού, καθώς φέτος η ομάδα δεν μπορεί να ανταγωνιστεί ούτε για την είσοδο στις βαθμολογούμενες θέσεις.

Επιμέλεια: Περικλής Καλογερόπουλος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x