Κώστας Νικολακόπουλος

Ο… άμπαλος, χρυσός σκόρερ κοντά και στο πρωτάθλημα Μεξικού

Ο Κώστας Νικολακόπουλος καταγράφει στο sport-fm.gr τα κατορθώματα του Φράνκο Χάρα στο Μεξικό.

***Ένας καλός παίκτης, μαχητής, πολύτιμος κυνηγός, τον οποίο εδώ χλευάζαμε αν και πήρε νταμπλ με τον Ολυμπιακό, οδηγεί την ομάδα του προς την κατάκτηση του πρωταθλήματος του Μεξικού!

***Αναφέρομαι στον Φράνκο Χάρα, που έχει πάρει από το χεράκι την άσημη Πατσούκα και την έχει φτάσει ένα βήμα από το να πάρει το πρωτάθλημα Clausura! Ο πρώην άσος του Ολυμπιακού, που με δικά του κατά βάση γκολ είχε πάρει πέρσι το Κύπελλο ο Ολυμπιακός, έβαλε το μοναδικό γκολ στον πρώτο τελικό του πρωταθλήματος, Πατσούκα-Μόντερεϊ 1-0!

***Ο Αργεντίνος επιθετικός σκίζει στα πλέϊ οφς του πρωταθλήματος του Μεξικού αφού ήταν ο σκόρερ των κρίσιμων γκολ και στα δύο παιχνίδια με τη Σάντος Λαγκούνα (το μοναδικό στο 1-1 και το τρίτο στο 3-2). Μόνο ο Χάρα κι άλλος ένας παίκτης έχουν βάλει τρία γκολ στα πλέϊ οφς.

***Γενικά από τον περασμένο Σεπτέμβριο, οπότε και τον έδωσε ο Ολυμπιακός, ο Χάρα έχει βάλει 17 γκολ σε 29 παιχνίδια του πρωταθλήματος Μεξικού! Στο πρωτάθλημα Apertura η Πατσούκα δεν πήγε καλά τερματίζοντας στην 12η θέση, αλλά στο Clausura βγήκε δεύτερη και συμμετέχει στα πλέϊ οφς, φτάνοντας στον τελικό και κοντά στην κατάκτηση του πρωταθλήματος κόντρα στο φαβορί, τη Μόντερεϊ, ομάδα που σε κάθε παιχνίδι στο γήπεδό της έχει 50.000 λαό.

***Αυτά, ο…άμπαλος Χάρα, που δεν μπορεί να βάλει ούτε ένα γκολ, όπως λέγαμε εδώ εμείς που ξέρουμε καντάρια μπάλα...

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x