sport-fm.gr ΘΕΜΑ

Ο Ατρόμητος ξεπέρασε τον περσινό του εαυτό

Μπορεί πέρυσι ο Ατρόμητος να έθεσε πολύ ψηλά τον πήχη, αλλά φέτος όχι μόνο ανταποκρίνεται στις φετινές υψηλές απαιτήσεις, αλλά έχει ξεπεράσει τον περσινό του εξαιρετικό εαυτό.

Κάτι ο αποκλεισμός από την Ντιναμό Μπρεστ το καλοκαίρι που δεν άφησε και την καλύτερη αγωνιστική εικόνα, κάτι ότι ο περσινός MVP, Αμρ Ουάρντα αποχώρησε για τον ΠΑΟΚ, κάτι ότι ήδη η περσινή πορεία χαρακτηρίστηκε από πολλούς ως ανεπανάληπτη, ο Ατρόμητος θεωρήθηκε μεγάλο αουτσάιντερ για τη φετινή σεζόν.

Για την ακρίβεια θεωρήθηκε πως είναι αδύνατον να πραγματοποιήσει ανάλογη πορεία, ακόμα και να την προσεγγίσει. Τελικά, ο αγωνιστικός χώρος είναι ο καθρέφτης όλων και εκεί πραγματικά είτε οι προβλέψεις επιβεβαιώνονται, είτε πάνε περίπατο.

Στην προκειμένη περίπτωση ισχύει το δεύτερο...

Δεν είναι μόνο ότι ο Ατρόμητος την περσινή σεζόν υπέστη την πρώτη του ήττα ακριβώς τη 11η αγωνιστική, ενώ φέτος αρνείται ακόμα να χάσει, αλλά ακόμα στα αντίστοιχα περσινά ματς, έχει συλλέξει περισσότερους βαθμούς.

Συγκεκριμένα, στα αντίστοιχα ματς της σεζόν 2017-18, ο Ατρόμητος είχε μαζέψει 21 βαθμούς, ενώ φέτος έχει 24, έχοντας μάλιστα βγάλει το εκτός έδρας παιχνίδι με την ΑΕΚ, που το είχε πάρει και πέρυσι.

Οι διαφορές των αποτελεσμάτων του εντοπίζονται στο εκτός έδρας ματς με τον Παναιτωλικό, που φέτος επικράτησε ενώ πέρυσι παραχώρησε ισοπαλία, το εντός έδρας με την Ξάνθη που η περσινή νίκη έγινε φέτος ισοπαλία, το εντός έδρας με τον ΠΑΣ που φέτος οι Περιστεριώτες κατάφεραν να το πάρουν σε αντίθεση με πέρυσι, ενώ τέλος φέτος απέσπασε εντός έδρας βαθμό από τον ΠΑΟΚ, ενώ πέρσι ηττήθηκε

Αναλυτικά ο πίνακας των περσινών και των φετινών αποτελεσμάτων:

inner

Με (*) οι εκτός έδρας αγώνες

Τα εναπομείναντα ματς των Περιστεριωτών για την ολοκλήρωση του πρώτου γύρου είναι με Ολυμπιακό (εντός), Απόλλωνα (εκτός), Άρη (εντός), Παναθηναϊκό (εκτός) και ΟΦΗ (εκτός).

Αν εξαιρέσουμε τα ματς κόντρα σε Άρη και ΟΦΗ που προβιβάστηκαν τη φετινή σεζόν, στα υπόλοιπα ο Ατρόμητος είχε μαζέψει 4 βαθμούς.

Παύλος Κουστέρης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x