Χρήστος Σωτηρακόπουλος

Ο Βάρντι συνεχίζει να κάνει πάρτι

Ο Μπρένταν Ρότζερς από την ημέρα που ανέλαβε τη Λέστερ στα τελειώματα της περασμένης σεζόν έχει καταφέρει ν' αντιστρέψει άρδην το κλίμα, να βελτιώσει αισθητά την ομάδα.

Ο Μπρένταν Ρότζερς από την ημέρα που ανέλαβε τη Λέστερ στα τελειώματα της περασμένης σεζόν έχει καταφέρει ν' αντιστρέψει άρδην το κλίμα, να βελτιώσει αισθητά την ομάδα και με τον Τζέιμι Βάρντι να... συνεχίζει τα πάρτι, οι «αλεπούδες» θα μπορούσαν να θεωρηθούν διεκδικήτριες μιας θέσης στην εξάδα.

Γράφει ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος

Το θετικό σερί για τη Λέστερ συνεχίζεται στη φετινή Πρέμιερ Λιγκ, με δυο ισοπαλίες και δυο νίκες σε αυτές τις τέσσερις πρώτες αγωνιστικές του νέου πρωταθλήματος.

Και αυτό που παρουσιάζει η Λέστερ στον αγωνιστικό χώρο, είναι μια αλλαγή την οποία πιστώνεται ο Μπρένταν Ρότζερς και η δουλειά που έχει κάνει, κυρίως μέσα στο φετινό καλοκαίρι όταν και προετοίμασε την ομάδα του, την οποία και είχε αναλάβει τους τελευταίους μήνες της περασμένης ποδοσφαιρικής χρονιάς.

Το 0-0 της πρεμιέρας κόντρα στη Γουλβς θεωρείται θετικό αποτέλεσμα δεδομένης της δυναμικής και της ποιότητας που παρουσιάζει φέτος η ομάδα του Νούνο Σάντο κι από εκεί κι έπειτα, η Λέστερ έχει αποδείξει πως μπορεί να κάνει ζημιά σε πολλούς.

Διαβάστε ολόκληρο το κείμενο στο england365.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x