Μαχητικά Αθλήματα

Ο Βινς Βον κέρδισε τη μπλε ζώνη στο βραζιλιάνικο ζίου ζίτσου

Ο δημοφιλής Αμερικανός ηθοποιός εξασκεί το άθλημα τα τελευταία δύο χρόνια και η πρόοδος που σημειώνει είναι εμφανής

Παρότι ήταν ο συμπρωταγωνιστής του, που στην ταινία «Swingers» του 1996, ενσάρκωνε ένα mmaer, ο Βινς Βον είναι αυτός που εδώ και δύο χρόνια ασχολείται με το βραζιλιάνικο ζίου ζίτσου, κερδίζοντας μάλιστα πριν από μερικές μέρες τη μπλε ζώνη.

Ο δημοφιλής Αμερικανός ηθοποιός, έχει ξεκινήσει την ενασχόλησή του με το άθλημα από τον Φεβρουάριο του 2016 και δάσκαλός του είναι ο Ρένερ Γκρέισι, ο οποίος την Πέμπτη πόσταρε μια φωτογραφία από τον εορτασμό της αποφοίτησης του Βον.

Ερωτώμενος σχετικά με το γεγονός από τους «Jiu-Jitsu Times» δήλωσε: «Έχουμε πολλούς μαθητές που είναι celebrity, αλλά ο Βινς είναι μακράν από τους πιο αφοσιωμένους σε ότι αφορά την παρακολούθηση των μαθημάτων και την εκτίμηση της ομορφιάς του ζίου ζίτσου».

Παράλληλα, στο κείμενο που συνόδευε τη φωτογραφία που ανήρτησε στο instagram, ανέφερε: «Χθες ο Βινς Βον κέρδισε τη μπλε ζώνη του. Ξεκίνησε μαζί μας τον Φεβρουάριο του 2016 και έκτοτε προπονείται συστηματικά για δύο χρόνια. Που και που χρειαζόταν να ταξιδέψει για τα γυρίσματα κάποιας ταινίας, αλλά πάντοτε έβρισκε ένα μέρος για να προπονηθεί».

«Ο Βινς είναι ένας από τους πιο ευγενικούς ανθρώπους που έχω γνωρίσει και πάντα βρίσκει χρόνο να επικοινωνήσει με τους συμμαχητές του, εντός ή εκτός από το τατάμι. Αποτελεί τιμή μας να προπονούμε αυτόν και τα παιδιά του και αν έπρεπε να στοιχηματίσω, θα έλεγα πως η ενασχόλησή του αυτή θα κρατήσει μιά ζωή».

Επιμέλεια: Δημοσθένης Καραμούζας

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x