Γιώργος Ζαχαριάδης

Ο Βουρτζούμης που «έφυγε», ο Άρης που έρχεται…

Ο Γ. Ζαχαριάδης γράφει στο sport-fm.gr και λέει «αντίο» στον Β. Βουρτζούμη, ο οποίος αφήνει πίσω του μια ομάδα, τον Άρη, με μεγάλα οικονομικά προβλήματα και συμπεριφορές που δημιουργούν περισσότερα.

Πρώτα από όλα ένα «αντίο» στον Βασίλη Βουρτζούμη και ένα «κουράγιο» στους οικείους του.

Λυπάμαι πολύ για αυτούς που μένουν πίσω και διαβάζουν από το κάθε «περαστικό» για ανθρώπους σαν τον Βασίλη, που μας άφησε… μόνους, μετά τη μάχη του με τον καρκίνο.

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΖΑΧΑΡΙΑΔΗ
zahariadis@hotmail.com


Ο Βασίλης δεν χρειάζεται τους επικήδειους των άσχετων που του λέγανε μια «καλημέρα» και νόμιζαν ότι τον γνώριζαν. Διαπιστώνω ότι βρέθηκαν αρκετοί που ξαφνικά τον ανακάλυψαν και είπαν, λόγω επικαιρότητας, να γράψουν δυο λόγια. Δεν τα κατάφεραν το ίδιο καλά, όσο αν τελικά δεν έγραφαν ή δεν έλεγαν τίποτα απολύτως.

Μια που το έπιασα το «μπασκετικό», να σας πω ότι αν ο Βασίλης ήταν σήμερα στον Αρη, δεν θα του έκανε εντύπωση πόσο δύσκολη εξακολουθεί να είναι η κατάσταση, διότι τα είχε ξαναπεράσει.

Ο Αρης, λοιπόν, με τον Γουλιέλμο, δεν θα αργήσει να εκπονήσει το νέο του σχέδιο που τον υποχρεώνει να παραμείνει σε τροχιά… παραμονής. Αλλά, το να πεις στον Αρειανό ότι η ομάδα του στοχεύει να παίξει για την παραμονή, θα του καθίσει βαρύ. Αφήστε που, για εμπορικούς λόγους, απαγορεύεται να μιλήσει περί παραμονής και σωτηρίας, όσο δύσκολη κι αν αναμένεται η επόμενη περίοδος.

Ο Αγγέλου τόλμησε. Τόλμησε κι ο Παπαγεωργίου αναλαμβάνοντας τα κορυφαία διοικητικά πόστα. Πως θα κινηθεί ο Άρης την επόμενη σεζόν; Η απάντηση υποτίθεται ότι θα την είχε δώσει αρχικά στους συνεργάτες του, ο επικεφαλής Γουλιέλμος, εδώ και μέρες. Αλλά, ακόμη τίποτε. Ούτε εκείνη η συνέντευξη Τύπου, την οποία υποσχέθηκε έχει τοποθετηθεί χρονικά.

Κοινώς, θα δούουουμε.

Λέγεται ότι κάνει μια μεγάλη προσπάθεια να ανταπεξέλθει σε οικονομικά προβλήματα, αλλά, όλοι γνωρίζουν ότι είναι τόσο μεγάλα που δεν δικαιούται κανείς να είναι αισιόδοξος. Εκτός κι αν προκύψει η κότα με τα χρυσά αυγά.

Τελευταία, μαθαίνουμε ότι η προσέγγιση με τους παίκτες που επιθυμεί να διατηρήσει, πέφτει στα… βράχια. Ο Γουλιέλμος δεν μιλά για τα χρωστούμενα και για την επόμενη περίοδο, έφτασε στο σημείο να απαιτήσει την άνευ χρημάτων συνεργασία με στελέχη της περσινής ομάδας. Είναι δύσκολες οι μέρες του μπασκετικού Άρη.

Και γίνεται ακόμη πιο δύσκολη όταν αθλητές που θα πρέπει να μείνουν, αποχωρούν από συζητήσεις με τον Γουλιέλμο, το αφεντικό, με μούτρα κατεβασμένα. Απορώντας γιατί τους συμπεριφέρεται σαν να τους γνώρισε σήμερα και δεν φόρεσαν ποτέ τη φανέλα των κιτρίνων.

Το αύριο του Άρη θα κριθεί από πρόσωπα που δεν έχουν άμεση σχέση με το άθλημα και δεν φαίνεται να έχουν εναρμονιστεί με το περιβάλλον. Κι αυτό θα στοιχίσει τουλάχιστο σε χρόνο, πολύτιμο όσο και το χρήμα για αυτή την περίοδο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x