Επικαιρότητα

Ο δισεκατομμυριούχος που κήδευσε το... πανάκριβο αυτοκίνητο του

Κατακραυγή δέχθηκε ο Βραζιλιάνος για την κίνησή του. Τι απάντησε ο ίδιος στους επικριτές του.

Θύελλα αντιδράσεων προκάλεσε ένας από τους πλουσιότερους άνδρες στην Βραζιλία, ο Thane Chiquinho Scarpa, όταν αποφάσισε να θάψει το υπερπολυτελές αυτοκίνητό του, έτσι ώστε να μπορεί να το οδηγεί και στη μετά θάνατον ζωή του.

Με τη συγκεκριμένη κίνηση, ο μεγιστάνας προκάλεσε την οργή των περισσότερων ΜΜΕ, με τους περισσότερους δημοσιογράφους να τον επικρίνουν για σπατάλη και υπερβολή.

Πολλοί ήταν και εκείνοι που όταν ενημερώθηκαν για την ομολογουμένως περίεργη πρωτοβουλία του Thane Chiquinho Scarpa αναρωτήθηκαν πώς ένας άνδρας με τέτοια περιουσία δεν προθυμοποιήθηκε να χαρίσει το αυτοκίνητο σε κάποια φιλανθρωπική οργάνωση.

Ο δισεκατομμυριούχος, απαντώντας στις κατηγορίες που του προσάπτουν, λέει χαρακτηριστικά: «Οι άνθρωποι με επικρίνουν επειδή ήθελα να θάψω μια Bentley, αξίας ενός εκατομμυρίου δολαρίων. Στην πραγματικότητα οι άνθρωποι θάβουν πράγματα που είναι περισσότερο πολύτιμα σε σχέση με το αυτοκίνητό μου. Θάβουν την καρδιά, το συκώτι, τους πνεύμονες, τα μάτια, τους νεφρούς. Αυτό είναι παράλογο. Τόσοι πολλοί άνθρωποι περιμένουν για μεταμόσχευση και εσείς θάβετε υγιή όργανά που θα μπορούσαν να σώσουν τόσες πολλές ζωές.

Πηγή: Iefimerida.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x