F1

Ο Φερνάντο Αλόνσο πλουσιότερος αθλητής στην Ισπανία!

Την λίστα με τους πλουσιότερους Ισπανούς πολίτες για το 2016 δημοσίευσε χθές η εφημερίδα «El Mundo» και πρώτος αθλητής ανάμεσα σε αυτούς είναι ο Φερνάντο Αλόνσο.

Ανάμεσα στους 200 πλουσιότερους ανθρώπους της Ισπανίας για το 2016 βρέθηκε ο δύο φορές παγκόσμιος πρωταθλητής της Formula 1, Φερνάντο Αλόνσο.

Συγκεκριμένα, ο οδηγός της Mclaren Honda κατετάγει στην 197η θέση μια ανάσα από τον τελευταίο της λίστας, αλλά μπροστά από τον Ραφαέλ Ναδάλ, ο οποίος βρίσκεται ακριβώς από κάτω του, στην 198η θέση.

Ο Αλόνσο λοιπόν με βάση αυτά τα στοιχεία του 2016 έχει περιουσία που αγγίζει τα 200 εκατ. ευρώ, ενώ την δεδομένη στιγμή θεωρείται και ο πιο ακριβοπληρωμένος οδηγός στην Formula 1 (πάνω από Φέτελ και Χάμιλτον) με ετησίο μισθό 35 εκατ. ευρώ.

inner

Ο φινάλιστ του πρόσφατου Αυστραλιανού Open και κάτοχος δεκατεσσάρων Grand Slam, Ράφα Ναδάλ σύμφωνα με την ATP έχει κερδίσει μόνο από τα χρηματικά έπαθλα 77 εκ. ευρώ, από το 2001 όταν και ξεκίνησε την καριέρα του.

Η περιουσία του Ισπανού τενίστα επίσης υπολογίζεται στις 200 εκατ. ευρώμ με αρκετές επενδύσεις, όπως η ακαδημία τένις που δημιούργησε στην γενέτειρα του Μαγιόρκα, το 2014 με το όνομα του.

Για την ιστορία να αναφέρουμε πως φυσικά στην κορυφή της λίστας είναι ο δισεκατομμυριούχος ιδρυτής της Inditex, Αμάνσιο Ορτέγκα με περιουσία 67,7 δις και μάλιστα είναι και ο δεύτερος πλουσιότερος στον κόσμο.

Επιμέλεια: Φωτεινή Γεωργάκη

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x