Gossip

Ο Φιρμίνο έκανε δώρο γενεθλίων αξίας 60.000 ευρώ στη σύζυγό του! (pics)

Ανοιχτοχέρης ο ποδοσφαιριστής της Λίβερπουλ, δεν το σκέφτηκε δεύτερη φορά και πήρε στην Λαρίσα Περέιρα ένα υπερπολυτελές αυτοκίνητο.

«Το χρήμα δεν φέρνει την ευτυχία», λένε, αλλά όσο να ‘ναι φέρνει εντυπωσιακά δώρα. Απόδειξη, η κίνηση του Ρομπέρτο Φιρμίνο ο οποίος ξόδεψε περίπου 60.000 ευρώ για να ευχηθεί στην σύζυγό του «χρόνια πολλά» και να γιορτάσει με –αν μη τι άλλο- εντυπωσιακό τρόπο.

Ο Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής αγόρασε μία Porsche Cayenne στην αγαπημένη του, Λαρίσα Περέιρα, και ανέβασε μια φωτογραφία μαζί με την ίδια και φυσικά το δώρο του, γράφοντας: «Αγάπη, σήμερα είναι τα γενέθλιά σου και θέλω να σου ευχηθώ όλα τα καλά του κόσμου, άλλωστε είσαι τόσο ιδιαίτερο άτομο, μια σπανιότητα που μου χάρισε ο θεός. Με γεμίζεις περηφάνια και χαρά. Σε ευχαριστώ που είσαι η σύντροφός μου, η σύζυγός μου, ένας τόσο υπέροχος άνθρωπος! Να παραμείνεις η παθιασμένη και φωτισμένη γυναίκα που έμαθα να αγαπώ και είμαι τρελά ερωτευμένος σήμερα. Είθε ο Θεός να φωτίσει τα βήματά σου, όπου κι αν πας. Είθε να σου γεμίσει τα μονοπάτια του με χαρά και να σου δώσει πολύ ευτυχία».

Αξίζει να σημειώσουμε ωστόσο, ότι το ποσό που έδωσε για το συγκεκριμένο δώρο, είναι απλώς οι εβδομαδιαίες χρηματικές απολαβές του από την Λίβερπουλ…

inner

inner

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x