Μαχητικά Αθλήματα

Ο Γιάννης Χλωρός παίρνει μέρος σε αγώνα pro-wrestling (video)

Το ΖΜΑΚ, η ελληνική εκδοχή του κατς, μεγαλώνει με τον καιρό. Πλέον, ο πρώην ποδοσφαιριστής, Γιάννης Χλωρός, είναι έτοιμος να πάρει μέρος στο ZMAK Royal 2016.

Έναν πολύ ιδιαίτερο συμμετέχοντα θα έχει το ZMAK ROYAL 2016. Πρόκειται για τον Γιάννη Χλωρό. Ο “Κουν” είναι ένας από τους πιο αγαπητούς Έλληνες ποδοσφαιριστές της δεκαετίας των 00's με 250 συμμετοχές σε αγώνες της Superleague σε ομάδες όπως το Αιγάλεω η ΑΕΛ, ο Ηρακλής κ.α.

Από τη θέση του προπονητή πλέον εδώ και δύο χρόνια, ο Γιάννης Χλωρός, ήδη βρέθηκε κοντά στο ring του ΖΜΑΚ στο “Prime Zone 7”, συνοδεύοντας τον ποδοσφαιριστή του, Πάνο Σερέτη (ο Χλωρός άθελα του τον οδήγησε στο ΖΜΑΚ - video).

Εκεί ήρθε σε λεκτική διαμάχη (video) με τον Αλφρέδο, ιπποκόμο του Ρουμάνου πρίγκηπα Αλφρέδου Γ, ο οποίος σπουδάζει πολιτικές επιστήμες στην Ελλάδα.





Ο Αλφρέδος φαίνεται πως δεν το ξέχασε και εισέβαλε στα αποδυτήρια της ποδοσφαιρικής ομάδας για να ζητήσει το λόγο και να πετάξει το “γάντι”. Το αποτέλεσμα ήταν να προκαλέσει τον Χλωρό να πάρει και ο ίδιος μέρος στο ZMAK ROYAL των 30 ατόμων στις 8 Οκτωβρίου.

Είναι η πρώτη φορά στην Ευρώπη που κάποιος γνωστός αθλητής ποδοσφαίρου, παίρνει μέρος σε αγώνες pro-wrestling.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x