Γερμανία

«Ο Γκουαρντίολα δε θα βρει καλύτερο σύλλογο απ' τη Μπάγερν»

Την πεποίθησή του ότι ο Πεπ Γκουαρντιόλα δε θα βρει καλύτερη ομάδα από τη Μπάγερν, αν ποτέ αποφασίσει να φύγει από το Μόναχο, εξέφρασε ο θρύλος των Βαυαρών, Φραντς Μπεκενμπάουερ.

Δεν υπάρχει καλύτερη ομάδα από τη Μπάγερν για τον Πεπ Γκουαρντιόλα σύμφωνα με τον Φραντς Μπεκενμπάουερ. Ο θρύλος των Βαυαρών δήλωσε ότι ο προπονητής των νταμπλούχων Γερμανίας δε θα βρει πουθενά καλύτερες συνθήκες από αυτές που έχει στο Μόναχο, ενώ επισήμανε ότι ελπίζει ο Ισπανός τεχνικός να παραμείνει για αρκετά χρόνια ακόμα στο σύλλογο.

«Είχα πει στο παρελθόν ότι ελπίζω ο Γκουαρντιόλα να μείνει στη Μπάγερν για δέκα χρόνια και συνεχίζω να το ελπίζω. Δε θα βρει πουθενά καλύτερο σύλλογο από τη Μπάγερν. Είναι μόλις 44 χρονών και έχει όλο το χρόνο μπροστά του για να αναλάβει μία άλλη ομάδα στο μέλλον», ήταν τα λόγια του 69χρονου Γερμανού που στη συνέχεια ανέφερε ότι αν ο Καταλανός θελήσει να φύγει, θα φύγει ανεξαρτήτως του συμβολαίου του.

«Είναι προφανές ότι ο Γκουαρντιόλα δε χρειάζεται να δεσμευτεί με συμβόλαιο. Ένας προπονητής του επιπέδου του αν αποφασίσει να φύγει, θα φύγει», κατέληξε.

Επιμέλεια: Γιώργος Μπινιχάκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x