Αποστολή στη Σλοβενία

Ο ήλιος στη Σλοβενία είναι... ελληνικός!

Αυτό που συμβαίνει με την Εθνική και τον καιρό στη Σλοβενία είναι εκπληκτικό. Κι ελπίζουμε να συνεχιστεί ΚΑΙ απόψε.

Έχουμε καταντήσει να κοιτάζουμε τον καιρό για να δούμε πώς θα πάει η Εθνική εδώ στη Σλοβενία.

Ως γνήσιος μεσογειακός λαός, θα πει κανείς πως αποδεικνύεται στην πράξη ότι τα κέφια μας εξαρτώνται από τον ήλιο.

Ασφαλώς πρόκειται για σύμπτωση, αφού οι διεθνείς είναι παίκτες… παντός καιρού, αλλά με τόσες επαναλήψεις έχουμε αρχίσει να θεωρούμε πως αυτό που ζούμε δεν είναι τυχαίο.

Έχουμε και λέμε λοιπόν…

Στην πρώτη φάση, στο παραθαλάσσιο Κόπερ, ο ήλιος έκαιγε τις πρώτες τέσσερις μέρες και μαζί του «καυτή» έδειχνε η Εθνική νικώντας εύκολα Σουηδία, Ρωσία και Τουρκία. Τα πρώτα «σύννεφα», κυριολεκτικά και μεταφορικά, ήρθαν την περασμένη Κυριακή και συνδυάστηκαν με την ήττα από την Ιταλία. Το ίδιο μουντός ο καιρός και το μεσημέρι της Δευτέρας, που ήρθε το στραπάτσο από τη Φινλανδία.

Το πρωί της Τρίτης, τη «μαυρίλα» στο Κόπερ ακολούθησε ο βροχερός καιρός στη Λιουμπλιάνα, που ταίριαζε γάντι με την ψυχολογική κατάσταση όλων μας. Το ίδιο και την Τετάρτη. Την Πέμπτη άρχισε να προβάλει αρχικά δειλά και στη συνέχεια σε όλη του τη λάμψη ο ήλιος. Και ο οιωνός αποδείχτηκε πολύ καλός, αφού ήρθε η νίκη επί της Ισπανίας. Ο ήλιος έλαμπε ακόμη περισσότερο την Παρασκευή, όπου μία νέα μέρα, με μεγαλύτερη αισιοδοξία, ξεκινούσε για την Εθνική.

Μακάρι να συνεχιστεί αυτό. Γιατί και σήμερα, ο ήλιος μάς χαμογελά στη Λιουμπλιάνα. Όπως ελπίζουμε να κάνουμε κι εμείς γύρω στα μεσάνυχτα…

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x