Μαχητικά Αθλήματα

Ο Κόλμπι Κόβινγκτον στο Λευκό Οίκο!

Τον Αμερικανό πρόεδρο Ντοναλτ Τραμπ επισκέφθηκε ο Κόβινγκτον, έπειτα από την απόκτηση της ζώνης ημιμέσων βαρών του UFC

Το 'πε και το 'κανε! Ο Κόλμπι Κόβινγκτον υποσχέθηκε πως θα παραδώσει τη ζώνη ημιμέσων βαρών του UFC στο γραφείο του Ντόναλτ Τραμ στον Λευκό Οίκο και τήρησε την υπόσχεσή του.

Μαζί με τoν πρόεδρο του UFC Ντάνα Γουάιτ, τον ιδιοκτήτη της «American Top Team», Νταν Λάμπερτ και τον ενταχθέντα στο Hall Of Fame του UFC Ματ Χιούζ, επισκέφθηκαν τη Δυτική Πτέρυγα του Λευκού Οίκου, όπου ο Κόλμπι παρουσίασε τη ζώνη που προσφάτως απέκτησε, στον Ντόναλτ Τραμπ.

Ο MΜΑer συναντήθηκε για περίπου 30 λεπτά με τον Αμερικανό πρόεδρο, έπειτα από το μίτινγκ του τελευταίου με την γερουσιαστή Λίνσει Γκρέιχαμ. Οι δύο τους συζήτησαν περί της βιομηχανίας των μαχητικών σπορ και ο Τραμπ μοιράστηκε πληροφορίες σχετικά με το δικό του παλαιστικό παρελθόν.

«Έκανα όλα όσα έλεγα ότι θα πράξω. Έλεγα σε όλους πως θα κάνω την κατηγορία των ημιμέσων βαρών σπουδαία ξανά και τώρα θα πανηγυρίσω όπως κάθε πραγματικός Αμερικανός θα έπρεπε να το κάνει, όταν αυτό αφορά ένα παγκόσμιο τίτλο και αυτό θα συμβεί στο Λευκό Οίκο, όπου θα συναντήσω τον κύριο Ντόναλτ Τραμπ, εναποθέτοντας τη ζώνη στο γραφείο του» ήταν η ανακοίνωση του αθλητή σχετικά με τη συνάντηση.

Ύστερα από αυτό, ο Κόβινγκτον κατέστη ο πρώτος μαχητής του mma που επισκέφθηκε έναν Αμερικανό πρόεδρο.

Επιμέλεια: Δημοσθένης Καραμούζας

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x