Gossip

Ο Κρητικός που έγινε viral στην πρώτη του φωτογράφηση! (pics)

Μια ακόμα συνέντευξη έδωσε ο Στάθης Στιβακτάκης, ο Κρητικός που έγινε viral από διαδηλώσεις αγροτών, όμως αυτή τη φορά πόζαρε στην πρώτη του επίσημη φωτογράφηση.

«Με έχουνε ζαλίσει! Με πονεί η κεφαλή μου πια από τα τηλέφωνα. Αυτός ο διάολος δεν σταματάει να χτυπάει ούτε λεπτό. Κλήσεις, μηνύματα, κουράστηκα πια», ήταν μια απ’ τις χαρακτηριστικές ατάκες που είπε ο Στάθης Στιβακτάκης στον δημοσιογράφο του Down Town Κύπρου.

Ο Κρητικός που έχει γίνει Viral από τις διαδηλώσεις των αγροτών στο κέντρο της Αθήνας δηλώνει κουρασμένος απ’ τα φώτα της διασημότητας που έπεσαν απότομα πάνω του. Παρ’ όλα αυτά, δεν δίστασε να κάνει την πρώτη του επαγγελματική φωτογράφιση για χάρη του κυπριακού περιοδικού.

«Δεν λέω, ωραία είναι (σ.σ. η προβολή). Χαίρομαι που μιλώ για τον τόπο μου, το χωριό μου, τη ζωή μας εδώ. Μου αρέσει που με ρωτούν για μένα, αλλά εμένα με απασχολεί η αγροτιά. Τι θα κάνουμε από εδώ και πέρα. Δεν με νοιάζει να βγαίνω στις τηλεοράσεις και να μιλώ για άσχετα. Με νοιάζει τι θα γίνει τώρα με εμάς. Εγώ ξέρω αυτό που ζω, εγώ και οι σύντεκνοί μου. Τη δύσκολη και σκληρή ζωή. Όλη την ημέρα είμαι εκεί δα νας, πάνω στα όρη», δηλώνει με τον χαρακτηριστικό τρόπο ομιλίας, ενώ για την πιθανότητα να γίνει μοντέλο, απάντησε:

«Ίντα που μου λες τώρα ρε παλικάρι μου; Ίντα που εν τούτα ούλα; Θα με κουζουλάνουνε όλοι τούτοι! Μοναχοί τους τα λένε όλα αυτά. Δεν θέλω να κλειστώ πουθενά. Ούτε στην Αθήνα, ούτε σε πίστες και πασαρέλες, που μου λένε. Ούτε να αλλάξω πατρίδα. Ούτε τα λεφτά με νοιάζουνε. Εγώ θα μείνω για πάντα στην Κρήτη. Εκεί είναι η δουλειά και η ζωή μου. Στα όρη. Εδώ να έρθω να κάμω τι;»

inner

inner

inner

inner

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x