Τένις

Ο Κύργιος θα παρατήσει το τένις αν… (pics)

Ο ιδιόρρυθμος τενίστας «ξαναχτύπησε» μέσω Twitter. Διαβάστε τί θα τον έκανε να παρατήσει το τένις και πώς αντέδρασαν οι followers του.

Ο εκρηκτικός χαρακτήρας του Νικ Κύργιος έχει απασχολήσει τον Τύπο περισσότερες φορές απ’ ό,τι οι νίκες του στα κορτ. Ο ίδιος δε, έχει δηλώσει πολλάκις ότι το τένις δεν είναι και το αγαπημένο του άθλημα–παρά το αδιαμφισβήτητο ταλέντο του σε αυτό.

Πρόσφατα μάλιστα παραδέχθηκε μέσω διαδικτύου ότι όχι μόνο το βαριέται (!) αλλά βρίσκει το Pokemon Go πολύ πιο ενδιαφέρον.

Πριν λίγες ώρες εμφανίστηκε στα social media και άνοιξε –με την «ευγένεια» που τον διακρίνει -διάλογο με τους φαν του λέγοντας: «Δύο λεπτά για ερωτήσεις-απαντήσεις, μέχρι να βρω κάτι καλύτερο να κάνω».





Σε ερώτηση ενός follower για το αν είναι αλήθεια ότι θα σταματήσει το τένις στα 27 του, απάντησε: «Αν κερδίσω το US Open, δεν θα με ξαναδείτε»!




Η αντίδραση όσων παρακολουθούσαν την κουβέντα ήταν άμεση και όχι τόσο κολακευτική για τον Αυστραλό. Οι περισσότεροι έδειξαν την έκπληξή τους, κάποιοι απλώς τον έβρισαν και άλλοι τον προέτρεψαν να τα παρατήσει από τώρα.


Ενδιαφέρον όμως παρουσιάζουν και οι –σχεδόν όλες μονολεκτικές- απαντήσεις που έδωσε σε άλλα ερωτήματα:
Ε:Ποιο είναι το πλάνο παιχνιδιού σου και τι κάνεις ανάμεσα στα παιχνίδια;
Α: Κοιμάμαι.
Ε: Κρασί, μπίρα ή ποτό;
Α: Τσιγάρο.
Ε: Για ποιον παίκτη θα πλήρωνες να παρακολουθήσεις;
Α: Τον Μονφίς και εμένα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x